A Talpra Magyarok vezetője úgy véli, a magyar emberek megérdemelnék, hogy tisztán lássák, van-e egyáltalán programja a pártoknak.

Magyar Péter Facebook-bejegyzésében azt írta: kihívja egy hármas, élő vitára Orbán Viktort és Gyurcsány Ferencet a köztelevízióban – írta a 24.hu. A Talpra Magyarok vezetője azzal indokolta, hogy:

„a magyar emberek megérdemlik, hogy tisztán lássanak és úgy tudjanak dönteni a június 9-i választáson” és ehhez szükség van mindhárom oldal víziójának ismeretére, bár azt is írta, hogy „a három oldal valójában kettő”.

Gyurcsány máris kibújt az alól, hogy Orbánnal és Magyarral vitázzon – A lánglelkű DK-elnök a feleségét dobná oda ellenfeleinek

Gyurcsány Ferenc maga helyett feleségét küldi a Magyar Péter elleni vitára/Fotó: MTI/Hegedüs Róbert

Magyar Péter szerint a vitát akár Hajdú Péter is vezetheti, aki volt feleségével, Varga Judittal készített interjút.

Orbán Viktor még nem válaszolt a meghívásra, Gyurcsány Ferenc viszont igen. A politikus igen „bátran” inkább feleségét küldené a szópárbajra. Az indok is megvan: az európai parlamenti választások listavezetője Dobrev Klára, így őt tolják a placcra vagy valamelyik polgármester-jelöltjüket.

Magyar Péter szerint Gyurcsány kifarolt a vitából, Orbán Viktor válaszát még várja.

Forrás: 24.hu

28 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Sakk Matt
Mi a gond? GyF már régen hátrébb lépett, csak pártelnök. Dobrev a miniszterelnök-jelöltje a DK-nak.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
KisTehen
@Yoda69: akkor miért gyurcsány tartja az évértékelőket?
Csizmás Kond
@rücsü41: ...na de a szeretne és a tudna között ismét ég és föld...mert szeretni bárki tudna...
..és vita...Orbán már j sok ideje kormányon van és a programja minden az elve a jövőképe mindenki előtt nyilvános...milliószor elmondták mit csinálnak és mire készülnek hogy megvalósítsák, mit kéne azon vitázzon minden kétnapos csibével vagy mindig lesülő akarnokokkal ?
namihami
@Maccska: 13.56: Az a kisfiúról kinn készült és a Fidesz által ellopott, majd simán felhasznált valamint az újhullámos zenekar dolláros lemezborítója!
Ugye, nem akarsz vakítani azzal, hogy ezekről nem tudsz? Mindkettő (miként a vállalat neve is) szellemi tulajdon! Ezt se szabad ellopni!
namihami
@KisTehen: 14.39: Igen, erre gondoltam! Mindkettő csupán egy-egy Kmalac által elhelyezett fiókfideszes ""geréb"" !
rücsü41
@Csizmás Kond: Szerinted Orbánnak van és volt kormány programja a választások idején?Nem ő volt az a politikus aki csak annyit mondott, hogy"Folytatjuk!"De hogy mit - a a közpénzek magánosítását-, és hogyan arról soha nem esett szó.Gyurcsánynak is van és volt programja, de miután korábban a legelső alkalommal tartott vitában a Közgázon lemosta Orbánt a padlóról, OV már nem mer kiállni vitára vele, mert tudja hogy sokkal jobb , és sokkal megalapozottabb nála a DK -ás pártvezető., és nem olyan mint O.Viktor, aki mellette egy ábrándozónak egy álmodozónak tűnt nem pedig közgazdaságilag is megalapozott embernek.
Csizmás Kond
@rücsü41: ...:) ...ilyen ki későn születik...a folytatjukat akkor mondta amikor már másodszorra, harmadszorra is megválasztották...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.