A lakcímmel nem rendelkező magyar állampolgárokat biztatja a voksolásra

A miniszterelnök levelet küld az Európai Unió területén kívül élő, magyarországi lakcímmel nem rendelkező magyar állampolgároknak. Ebben arra ösztönzi őket, hogy a június 9-i európai parlamenti választásokon éljenek szavazati jogukkal – tájékoztatta a Kormányzati Tájékoztatási Központ közleményében az MTI-t.

Nagy bajba kerülhet nélkülük – Orbán Viktor már gyűjti a külhoni magyarok szavazatait

Orbán Viktor levelet küld a külhoni magyaroknak/Fotó: MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Fischer Zoltán

Akiknek nincs magyarországi lakcímük és az EU-n kívül élni, levélben adhatják le szavazatukat, ehhez viszont előzetes regisztráció szükséges.

Ha már valaki korábban regisztrált, akkor neki az továbbra is érvényes marad. Aki még nem vett részt levélszavazáson, az 2024. május 15-én 16 óráig tud regisztrálni.

Forrás: MTI

24 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pusztai
" Akiknek nincs magyarországi lakcímük és az EU-n kívül élni,.."

Magor nyelv nehéz te rohadék média csótány??

... levélben adhatják le szavazatukat, ehhez viszont előzetes regisztráció szükséges."

Na és ez most hogy ?
Vanuaturól is szavazhatnak ha ide regisztrálnak???
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
KisTehen
@Csizmás Kond: már előre magyarázzák magyar vereségét :)
Yoda69
Mar latom elore a filippinok, meg a kinaiak is szavazhatnak majd, ha a gecire huzzak az x-et
Pusztai
24.hu/belfold/2024/04/11/george-friedman-orban-viktor-elvesztette-fonalat/?utm_source=projectagora&utm_medium=contentdiscovery

„Orbán Viktor 1998-tól 2002-ig, majd 2010-től napjainkig kormányozta Magyarországot. Ez idő alatt uralta a magyar politikát és nagy mértékben a magyar életet is. A múlt hét végén azonban megkérdőjeleződött az uralma, amikor több tízezer tüntető gyűlt össze Budapesten, és a bukását követelte” – így kezdődik George Friedman legfrissebb jegyzete, amit a szerző az általa fenntartott Geopolitical Futures nevű oldalon tett közzé, és amelyet a Hvg.hu szemlézett.

A magyar kormányfőt személyesen is ismerő stratéga megjegyezte, mióta Orbán több mint egy évtizede átvette a miniszterelnökséget, a magyar ellenzék széttöredezett, és általában véve hatástalan.

Ezért az, hogy ennyi idő elteltével ennyi ember gyűlik össze a kormányzása ellen, megdöbbentő esemény,

függetlenül attól, hogy ez a leváltásához vezet-e” – írta a magyar származású, nemzetközileg elismert amerikai geopolitikai stratéga, akit 2022 nyarán Orbán Viktor a Karmelita kolostorban is fogadott.
szaboria1
Ezzel tudomásunkra hozta, hogy a fidesz tábor nagyot csökkent.
balos
@Pusztai: Nézz kicsit körül!Már a Hofi is megmondta kb 25 éve,hogy legalább 10 magyarra jut 1 kinai! Mára a kivándorlással és a beáramlással ez a szám közelít a 6 és 1 arányhoz!Szinte minden városban dolgoznak a "mosodások"!Nekem nem az emberekkel van a bajom,hanem a rendszerszintű korrupcióval!A maffia kapcsolatok pedig itt is működnek oda vissza!
Cherry
Sz@rban vagy zsiros tolvaj??? nem fog bejönni a számitásod rohadék, 14 év tolvajlás urizálás megtette a magáét, csak Putyin áll mögötted te retekes becstelen cigány

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.