A Momentum elnöke személy szerint örül annak, hogy Magyarnak sikerült ennyi embert aktivizálnia, utcára vinnie. Donáth szerint is elindult valami, és ez már önmagában nagy eredmény. Ugyanakkor ezzel nagy felelősség is jár – jelentette ki.

Donáth Anna videóüzenetet küldött Magyar Péternek.

Donáth Anna azt mondta, Magyar színre lépésével veszélyes magatartásminták szabadultak el az ellenzéki világban. Újságírókat propagandistáznak le, a közéleti youtuber pedig azért nem készít videót, mert Magyar követői nehezen viselik, ha kritizálják kedvenc politikusukat. Ezeket a tendenciákat a momentumos vezető liberális emberként nagyon veszélyesnek tartja – írja a 444.hu

Donáth Anna kibukott Magyar Péter miatt: "Színre lépésével veszélyes magatartásminták szabadultak el az ellenzék világában"

Donáth Anna, a Momentum elnöke. Fotó: donathanna.hu

Magyar helyesen állítja, hogy az Orbán–Gyurcsány-tengelyt kell meghaladni. De akkor azt is meg kell haladni, ahogyan a Fidesz és a DK legagresszívebb hívei viselkednek a nyilvánosságban – tette hozzá.

Donáth bízik benne, hogy egy dologban biztosan nincs vitájuk Magyarral. Abban, hogy a cél nem szentesítheti az eszközt. Különben hamar olyanná válhatnak, mint akik ellen küzdenek.

Forrás: 444.hu

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dr. Proktor
Valójában csak a konkurenciával van baja! Főként hogy két hónap alatt többre vitte a Magyar Péter mint a Momentum, szép kezdet után, több éve...
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Pálinkás Pál
ócska szajha...ideje lenne lesöpörni a momentum nevezetű szarhalmot...
Dr. Proktor
Valójában csak a konkurenciával van baja! Főként hogy két hónap alatt többre vitte a Magyar Péter mint a Momentum, szép kezdet után, több éve...
Dr. Proktor
@Maccska: Pilip barátod mértékegysége szerint kétmillióan voltak az utolsó rendezvényén!
Apropó, te mire vitted? Kapod a morzsákat a közösből?
Pálinkás Pál
@Maccska: pl ,kivitt az utcára annyi embert, amit a momentum ezer év alatt se...,egyébként ,ugye tudod, az ilyen teféle jelentgetőket meg szokták keresni...no meg a sitten sincs jó élete a vamzeroknak, a kancigányok között...
NKF
Annácska húzzon el jó büdös picsába!
Eladott Ország
Annácska az lenne a legjobb ha eltünnél a bús 3,14csába, kishülye cociológus'! Egy dolog egészen biztos csak az, hogy egyedül, egyetlen ellenzéki párt sem tudja legyőzni a fideszt. Nem jön ki a matek. Ahogy az egyik ellenzéki párt elkezd növekedni és magához csábítani néhány politikust más pártokból, rögtön közellenség lesz és még az ellenzék is le akarja váltani. A sok kis pártot pedig szinte képtelenség összefogni. Egyébként meg egy semmit sem akaró, magukat sem komolyan vevő fővárosi flaszterkopgtató’ párt, sosem lesz az ellenzék gyűjtőpártja és sosem fog egyedül választást nyerni. Az egyénieskedésük kizárólag az ellenzék további felaprózódását szolgálja, ami végeredményben fidesz érdek.
KisTehen
@Eladott Ország: magyar péter se fog egyedül választást nyerni :)
KisTehen
és még mindig nem tudjuk a választ, hogy ki fizette a szombati tüntetést?
Eladott Ország
Donáth Anna ma azt hiszi ő az origó. Pedig csak egy szélsőpályán haladó bolygók közötti kis aszteroida ami ha picit is letér a pályájáról akkor bezúg a légkörbe és darabokra hullik! Nekem nagyon humorosnak tűnik hogy ő akarja meghatározni, merre van az előre. Aki nincs tisztában a fideszes választási (alkotmányellenes) rendszerrel, annak nem matek tanár kell, hanem elmeorvos! Alig várom, mikor, merre, hogyan, kikkel, kikkel nem.
uploads.disquscdn.com/images/42d9d4ae52f9d55ac3be3594d9baa61547b18c6e57cf435f9c67f4942b8902a3.jpg?w=800&h=746
A messiásokkal már Donáth lehetne rekeszteni! Ennek eredményeként még annyi egyénit sem fog nyerni az ellenzék, mint 2022-ben. “Donáth Anna: Nincs messiás, munka van .” Annácska! Munka van?! Remek! Szóval, nem balettozva kell hányni a rizsát, hanem akkor valami érdemi munkát végre letenni az asztalra! “ Nem elég a jóra vágyni, a jót akarni kell! És nem elég akarni, de tenni-tenni kell!” ( Váci Mihály) Vezessük új útra Magyarországot, Donáth Anna ...
uploads.disquscdn.com/images/60e017c451c3630df6289e9f852004a9d20d384269af092fdcac653095c055bc.jpg?w=800&h=646
Eladott Ország
@KisTehen: ma 10: 44 ☻ A fidesz meg biztosan nem fog választást nyerni 2026-nan! A ner-fasizmus épp manapság éli föl a hitelét még a saját hívek körében is akik most kezdenek csak figyelni igazán arra hogy mi a fene folyik itt. A pszichopata vezér mindenhatóságába vetett hit kezd elillanni, a "sorosgyúrcsánybrüsszeldolárbaloldal" mantrájuk pedig röhejessé válni. Még nem lázadnak de már nem is csápolnak olyan lelkesen. Annyi bizonyos hogy a fidesz túl van a zenitjükön és ha figyelsz akkor látod hogy nem olyan stabil a hatalmuk mint amilyennek láttatják. A pedofil-símogató Novák esete is mutatja hogy vannak helyzetek amiket a rendszerük merevsége miatt nem tudnak kezelni, ezért félnek, és csönben bujkálnak mindenki elől aki rákérdezhetne valamire. Kibukik az egyszemélyes autoriter idióta vezetés hátránya, mindenki kussol, a vezér rejtőzködik, a összes rendszercsicska meg várja hogy mit rendel el a központ. Alakul ez, "a fák sehol nem nőnek az égig." 14 év fideszkormányzás után miért a magyar életszínvonal a legalacsonyabb Európában? Na ezt kellene feltenni az óriásplakátokra!
twitter.com/csorike1520/status/1775794312992657692/photo/1
Az ország legnagyobb birkatenyésztője.
twitter.com/i/status/1776527524224262462
Géza
A huncut lelkész botmixert kedvelő lánya! Na ez aztán a veretesen idegen család Magyarországon!
DR PRÉDlKÁTOR
@KisTehen: Dede...
Magyar Péter nyerni fog!!! Nem kicsit, nagyon !!!
Az összes ismerősöm, aki eddig erre, vagy arra szavazott, köztük nagyon sok fidesz tag és fideszre szavazó is!!! azt mondták, hogy most már elegük van mindenből. A nélkülözésből, a munkanélküliségből, az alacsony fizetésekből, a korrupcióból!
Tehát mindegyik DR MAGYAR PÉTERRE fog szavazni.
Yoda69
@Dr. Proktor: A Momentum melyrepulesehez donatanna jocskan hozzajarult a DK-t gyalazo kijelenteseivel. Aki kepes felfogni a mai politikai helyzetet, amit a fideSS krealt az konnyen belatja, hogy csak egyetlen tomb kepes levaltani a pedofil fideSS-t. Ezt jelenleg egyetlen ellenzeki part sem tudja garantalni, meg a TISZA sem. Ezert osszefogasra vagy koaliciora van szukseg.
Szegény Dzsoni és Árnika
Anna, úgy alakul, hogy MP óta már csak Kanácska vagy!
A Momentum?
Csak egy momentum volt!
KisTehen
@Dollárért Eladott Ország: helyesen: Magyar biztosan nem fog választást nyerni 2026-ban.
KisTehen
@DR PRÉDlKÁTOR: magyar péter nem nyerni, hanem NYELNI fog :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.