Egyúttal gyorsan behúzzák az emberek jóváhagyását az akkugyárak felépítésére.

A rezsicsökkentés fenntartása miatt fontos, hogy minél többen kitöltsék a zöldenergiával kapcsolatos online kérdőívet, melynek leadási határideje április 15 – figyelmeztetett az Energiaügyi Minisztérium parlamenti államtitkára. Koncz Zsófia szerint az Európai Unió szankciós politikája komoly energiaválságot okozott Európában, amely felhívta a figyelmet a megfizethető árú energiára – írta az index.hu.

„A kormány ebben a nehéz időszakban is fenntartotta a kedvező lakossági rezsidíjakat, ezzel együtt a magyarországi energiatermelésre is komoly hangsúlyt fektetett”

- summázta.

Zsarolás a köbön – Csak akkor lesz rezsicsökkentés, ha mindenki kitölti a nemzeti konzultációt

A rezsicsökkentés érdekében kéri a kormány, hogy töltsük ki a nemzeti konzultációt/Fotó: MTVA/Bizományosi: Oláh Tibor

A kabinet a napenergia- és az atomenergia-kapacitás növelését célul tűzte ki, a napenergia-ügyben pedig már most teljesítette a 2030-ra elvártakat.

Szerinte a kormány támogatásokkal ösztönzi a lakossági tárolókapacitással kiegészített napelemrendszerek bővítését, illetve a vállalkozások elektromos járműbeszerzéseit.

A kormány a további intézkedések miatt arra kéri a lakosságot, hogy április 15-ig töltsék ki az online kérdőívet.

Erről korábban a propeller.hu is írt. A 13 pontból állú új nemzeti konzultációban a zöldenergián kívül tesznek föl kérdést a paksi atomerőmű bővítéséről, illetve az akkugyárak építésére is. Ez utóbbit ráadásul teszik fel kérdésnek, hogy azt ember legyen a talpán, aki első olvasatra megérti. Így szól:

„Ön inkább egyetért vagy inkább nem ért egyet azzal, hogy Magyarország részt vegyen az elektromosjármű-gyártásban és az ahhoz kapcsolódó iparágak és területek fejlesztésében?”

Ennek segítségével gyorsan be is húzhatják az emberek jóváhagyását a gyárak felépítésére.

Forrás: index.hu

24 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pálinkás Pál
valóban...a 13 Ft paksi áramot " rezsicsökkentve " adja 30 Ft-ért, limit felett 70 Ft. mindezt úgy,hogy paks adóforintokból épült, abból van fenntartva...lefordítom, a saját áramunkat veteti meg velünk a koszos cigány...a gázból meg ha átléped a garzonlakásoknak elég limitet, akkor már neked drágább lesz a gáz, mint bárhol európában...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Peller Anikó
@rücsü41: Ehhez senkinek nem szükséges kitölteni a konzumációt, mert szeretettt kormányzatunk ígyis úgyis azzal dicsekszik, hogy 98% kitöltötte és 97% akarja az atomot két akkumulátorral.
viccesvigságok
mennyetek zabot hegyezni nem konzultálunk sötétek vagytok már.
Megelőzőtt ANIKÓ ! rendszeresen tőbbezret pluszba nyomatnak aztán a diákkokkal iratják meg.Így párszor1,4 millió ért vissza erre a plakátokra meg 98 % lett órjási hazugság ként hol jártak ezek matek óra helyett ?Ja már akkor is Karmelitáztak?
Nanya
@KisTehen: idegbe vagy? nem hagyta anyád megmászni magát?
Majd megáll az,csak hajkurászd tovább.
Cherry
@KisTehen: Te kussolj neked duplájára emelném te sz@rrágo proli
Cherry
Ezektől a retkes tolvajoktól minden kitelik...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.