Miként értelmezhetjük Magyar Péter múlt szombati beszédében az Európai Unió és Magyarország kapcsolatáról szóló elképzeléseit? Ő legalább egyfajta programot vázolt fel a témában, s nem az értelmezhetetlen „foglaljuk el Brüsszelt” mantráját hangoztatta. S az EP-választás közeledtével sokszor az ellenzéki pártoktól is hiányolunk egy európai szintű víziót.

Forrás: nepszava.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Az értelmezési fogyatékosság nem csak Orbánék sajátja

a nepszava.hu „Aki elfoglalná Brüsszelt” derék szerzője belemagyaráz, de vannak világos momentumai

Sokan azt hiszik, hogy Őfenesége a blődlijét a március 15.-i zagyválásában csillogtatta meg: „Brüsszel még nem érti, hogy a magyarokkal nem érdemes ujjat húzni – ezért el kell foglalni Brüsszelt. Ideje, hogy a helytartótanács Brüsszelben is reszketni méltóztasson.”. Pedig csak idézett. Magától, a miniszterelnök a Mediaworksnek fakadt ki:
„Torkig vagyok Brüsszellel”,
„Rendet kell vágni Brüsszelben”,
majd „próbáljunk egyre beljebb menni, foglaljunk el pozíciókat, gyűjtsünk szövetségeseket, és javítsuk meg az Európai Uniót”!
Igen ebben a sorrendben: elfoglalni, leuralni, majd szövetségeseket keresni??? =))
No de vissza cikkhez. Pontosabban ahhoz, amit a derék szerző próbál beleMAGYARázni!
Külön ki kell emeljem, hogy az EPP-vel való kokettáláshoz nem elfoglalásra, hanem tisztességes becsületes munkára lenne szükség!! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.