A Fidesz-kommunikáció egyelőre sötétben tapogatózik és nem leli az ellenszert Magyar Péter ellen, pedig volt már „nőverő”-sztori, „árulózás”, „külföldi támogatás” és ki ne felejtsük a „női napszemüveg” viselésének vádját, feltehetően a „nagypapád kommunista volt”-vád.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

balos
Azért vannak akik fenntartással fogadnak egy volt? kitartottat!Eddig nem látta,hogy szétlopják az országot,amiben nem kis részt vállalt!
Eladott Ország
Don Pintér Sándor tábornok úr, belügyminiszter őexcelenciája, többszörös milliárdos vállalkozó korábban annak a Németh Sándor ezredes uramnak volt a helyettese, akit még Cservenkáné elvtársnő, a Pest Megyei Pártbizottság első titkára tolt be főkapitánynak. Don Pintér helyettesként betekintést nyert az összes megyei III/III-as tevékenységbe is lehet, hogy ezért olyan erős a kötődés Don Orbánhoz? ’98-ban a valasztások utan Sanyi bácsi bement a fiúkhoz egy dossziéval a hóna alatt, és jelezte szándékat a belügyminiszteri székre. A fiúk kiröhögték, ő azért ott hagyta a dossziét. Hogy hogy nem, belügyminiszter lett. Ezt egy olyan valaki mondta, aki ott volt.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.