Egy TikTok videóban fideszes vezető politikusok, beleértve a miniszterelnököt is, azt mesélték el, hogyan és milyen munkával keresték meg az első fizetésüket. A videó érdekessége, hogy egy csoport fiatal előre megpróbálta kitalálni, milyen munkákról lehet szó.

Kiderült! Orbán Viktor a mezőgazdaságból szerezte első fizetését, hagymát válogatott – volt idő, amikor még keményen dolgozott

Fotó: Orbán Viktor / Internet

Ebből a videóból tudtuk meg, hogy a miniszterelnök fiatalon még kemény munkával kereste meg a kenyerét:

Mezőgazdasági termelő szövetkezetben diákmunkán dolgoztam először, valahogy 10-11-12 éves koromban, ahol hagymát kellett válogatnom. Majd utána az etyeki állami gazdaság szőlészetében kacsolásért – szintén diákmunka – az volt a második jövedelmem

-mondta Orbán Viktor.

Kiderült! Orbán Viktor a mezőgazdaságból szerezte első fizetését, hagymát válogatott – volt idő, amikor még keményen dolgozott

Szentkirályi Alexandra, a Fidesz főpolgármester-jelöltje is nyilatkozott, gimnazista korában egy telefonközpontban vállalt munkát. Németh Szilárd már hatodikosként szeretett volna egy magnót, és ennek érdekében a Dimitrov MGTSZ területén gazolt és krumplit szedett, hogy összegyűjtse a szükséges pénzt.

Kubatov Gábor egy gyárban szorgoskodott, míg Deutsch Tamás, a Fidesz európai parlamenti listavezetője, meglepő módon érettségi után képesítés nélküli nevelőként dolgozott egy 18. kerületi általános iskolában.

A fiatalok nagyon mellé lőttek, ugyanis tippjükre Orbánt újságkihordónak mondták, Szentkirályit egy biciklikölcsönzőbe képzelték el, Németh Szilárdot szakácsnak nézték, de a legmenőbb munkát Deutsch Tamásnak adták: szerintük DJ volt.

@viktor_a_tiktokon És neked mi volt az első munkád? #orbanviktor #miniszterelnok #follow #fyp #SzentkirályiAlexandra #KubatovGábor #NémethSzilárd #DeutschTamás Up and Away (Vocalese) – GHOSTLAND

Forrás: haszon.hu

20 hozzászólásarrow_drop_down_circle

lampa laz
Pár nap múlva el is küldték, mert túl sok hagymát vitt haza.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
lampa laz
Pár nap múlva el is küldték, mert túl sok hagymát vitt haza.
Kapanyél
És a sakkszövetség oszlopos tagja is volt ugye?!
Cherry
Mehetnél ma is dolgozni, neked való , legalább sovány lennél és tennél is valami érdemlegeset, nem csak lopnál munka nélkül
Clavigo
1 hét után kibaszták,,mert hülye volt hozzá.. ( ehhez is )
Philip Marlowe
"...volt idő, amikor még keményen dolgozott"

Az aki ezt a cimet adta, annak annyit kéne dolgoznia mint amennyit Orbán dolgozik, az össze vissza szarná, hányná magát a melótól! Az ezer százalék!
Ennyike!
csak úgy....
@KisTehen: téged idiótát ráállítottak a magyarra , gondolom szereztél is már neki néhány szavazót! :)
csak úgy....
viktornak azt mondta a hagyma,hogy hagyma ...
különben most is hazudik,hiszen 14 éves kor alatt tilos volt a diákmunka,
csak a 8. osztálytól lehetett a tsz. ekben melózni!
csak úgy....
@Philip Marlowe: @Maccska: belöletek seggnyalókból nyelvész lett? - passzol! :)
balos
@csak úgy...: Azt nem értem,hogy lehet,hogy ez a magyar ugyanaz akit a neresgazminiszter ribanc kitartott ennyi évig!A helyében azért meggondolnám ezt a pálfordulást!Gyanús!Nagyon gyanús!A Totya megmondta,hogy balhé lesz!Ebből is!
csak úgy....
@balos: ne bízz senkibe,minden maradjon a régibe mert attól majd fasza lesz...
szaboria1
@csak úgy...: Pont akkor szüntették meg a 14 év alatti diákmunkát amikor Orbán született. Ráadásul szülő engedély kellett hozzá.
csak úgy....
@szaboria1: tehát ismét hazudott a magyarok fökolomposa! - az egész birodalma a hazugságokra épült és a lopásra ! - na persze a szocik is loptak...,de ennyit.
viccesvigságok
azt mesélték .. ? aki ezt mesélte viccnek szánalmas a valóságtól meg messze van.az életében sem dolgozott max imitálta Évekel ezelőtt beült a traktorba Ment volna ki körmös Hofferral vagy a kék nagy dutrával szántani boronálni megtudta volna a magyarok hogy keresték meg a pénzüket, akkor még az első izzitós körmös volt légkondi meg a dutrában sem volt max a port lehetett nyelni.
Billibácsi
Hát igen! Akkor a gazdálkozás most meg a garázdálkodás!
namihami
""...10-11-12 éves korban...""
Akkor most mégis mennyi? Roppant strapás lehetett, ha már a dátumot is elfelejtette!
balos
@csak úgy...: A bizalmam,csak annak adom meg,aki úgy is viselkedik!Hát a mai disznók között legfeljebb a "feldolgozás" után "v-eszem" meg!
csak úgy....
@balos: akkor mi köll a mai bizalmad kiérdemléséhez a sok bizalomvesztett gyesznó után?
miröl köll,hogy meggyözzenek 14 év után, hogy ez a harc lesz a végsö? - na eriggy máá...
balos
@csak úgy...: Nézd csak úgy a bizalmamat az érdemli ki,akin már a föld a legkisebb teher!Sajnos emberből vagyunk és hajlamosak vagyunk hinni a perc-emberkéknek!Ez a "harc" egy karc a sok ingyenélő féreg testén!Ami itt zsajlik az már az "fennállása" óta újra és újra megtörténik,mert nem tanulunk!Itt tényleg az egyenlőség(mindenhol utópia),mert emberek vagyunk!A magyar ráadásul génjeiben hordózza az irigységet!Dögöljön meg a szomszéd tehene is!Nem lesz soha normális rendszer,mert aki ezt megtehetné azt megköti a soha nem elég paradoxona!Most,ha bukik a gecik családja szerintem a következő jelentkező ott folytatja ahol ezekkel abba hagyatták!Mi nem hangyák,hanem "herék" vagyunk,mert nem tudjuk a helyünk és ez mindenkire áll!Pedig állítólag GONDOLKODÓ lények vagyunk!A hangyáknál mindenki tudja a helyét és a dolgát!Mutass olyan országot ahol ez működik!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.