Egy TikTok videóban fideszes vezető politikusok, beleértve a miniszterelnököt is, azt mesélték el, hogyan és milyen munkával keresték meg az első fizetésüket. A videó érdekessége, hogy egy csoport fiatal előre megpróbálta kitalálni, milyen munkákról lehet szó.

Kiderült! Orbán Viktor a mezőgazdaságból szerezte első fizetését, hagymát válogatott – volt idő, amikor még keményen dolgozott

Fotó: Orbán Viktor / Internet

Ebből a videóból tudtuk meg, hogy a miniszterelnök fiatalon még kemény munkával kereste meg a kenyerét:

Mezőgazdasági termelő szövetkezetben diákmunkán dolgoztam először, valahogy 10-11-12 éves koromban, ahol hagymát kellett válogatnom. Majd utána az etyeki állami gazdaság szőlészetében kacsolásért – szintén diákmunka – az volt a második jövedelmem

-mondta Orbán Viktor.

Kiderült! Orbán Viktor a mezőgazdaságból szerezte első fizetését, hagymát válogatott – volt idő, amikor még keményen dolgozott

Szentkirályi Alexandra, a Fidesz főpolgármester-jelöltje is nyilatkozott, gimnazista korában egy telefonközpontban vállalt munkát. Németh Szilárd már hatodikosként szeretett volna egy magnót, és ennek érdekében a Dimitrov MGTSZ területén gazolt és krumplit szedett, hogy összegyűjtse a szükséges pénzt.

Kubatov Gábor egy gyárban szorgoskodott, míg Deutsch Tamás, a Fidesz európai parlamenti listavezetője, meglepő módon érettségi után képesítés nélküli nevelőként dolgozott egy 18. kerületi általános iskolában.

A fiatalok nagyon mellé lőttek, ugyanis tippjükre Orbánt újságkihordónak mondták, Szentkirályit egy biciklikölcsönzőbe képzelték el, Németh Szilárdot szakácsnak nézték, de a legmenőbb munkát Deutsch Tamásnak adták: szerintük DJ volt.

@viktor_a_tiktokon És neked mi volt az első munkád? #orbanviktor #miniszterelnok #follow #fyp #SzentkirályiAlexandra #KubatovGábor #NémethSzilárd #DeutschTamás Up and Away (Vocalese) – GHOSTLAND

Forrás: haszon.hu

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

lampa laz
Pár nap múlva el is küldték, mert túl sok hagymát vitt haza.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
viccesvigságok
azt mesélték .. ? aki ezt mesélte viccnek szánalmas a valóságtól meg messze van.az életében sem dolgozott max imitálta Évekel ezelőtt beült a traktorba Ment volna ki körmös Hofferral vagy a kék nagy dutrával szántani boronálni megtudta volna a magyarok hogy keresték meg a pénzüket, akkor még az első izzitós körmös volt légkondi meg a dutrában sem volt max a port lehetett nyelni.
Billibácsi
Hát igen! Akkor a gazdálkozás most meg a garázdálkodás!
namihami
""...10-11-12 éves korban...""
Akkor most mégis mennyi? Roppant strapás lehetett, ha már a dátumot is elfelejtette!
balos
@csak úgy...: A bizalmam,csak annak adom meg,aki úgy is viselkedik!Hát a mai disznók között legfeljebb a "feldolgozás" után "v-eszem" meg!
csak úgy....
@balos: akkor mi köll a mai bizalmad kiérdemléséhez a sok bizalomvesztett gyesznó után?
miröl köll,hogy meggyözzenek 14 év után, hogy ez a harc lesz a végsö? - na eriggy máá...
balos
@csak úgy...: Nézd csak úgy a bizalmamat az érdemli ki,akin már a föld a legkisebb teher!Sajnos emberből vagyunk és hajlamosak vagyunk hinni a perc-emberkéknek!Ez a "harc" egy karc a sok ingyenélő féreg testén!Ami itt zsajlik az már az "fennállása" óta újra és újra megtörténik,mert nem tanulunk!Itt tényleg az egyenlőség(mindenhol utópia),mert emberek vagyunk!A magyar ráadásul génjeiben hordózza az irigységet!Dögöljön meg a szomszéd tehene is!Nem lesz soha normális rendszer,mert aki ezt megtehetné azt megköti a soha nem elég paradoxona!Most,ha bukik a gecik családja szerintem a következő jelentkező ott folytatja ahol ezekkel abba hagyatták!Mi nem hangyák,hanem "herék" vagyunk,mert nem tudjuk a helyünk és ez mindenkire áll!Pedig állítólag GONDOLKODÓ lények vagyunk!A hangyáknál mindenki tudja a helyét és a dolgát!Mutass olyan országot ahol ez működik!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.