Néhol rémes szövegezésű anyagban foglalta össze a kormány a versenyképességi stratégiáját, amellyel hat év múlva ilyenkor az EU fejlettségének 90 százalékán állnánk. Pedig az alapötlet még jó is lenne. Azt azért megtudjuk, hogy egymillió magyar munkáját fenyegeti a mesterséges intelligencia, és hogy 2030-ra szeretne az NGM három olyan magyar kreatív brandet, amit az egész világon ismernek.

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Na ez a kép különösen

Néhol rémes szövegezésű anyagban foglalta össze a kormány a versenyképességi stratégiáját, amellyel hat év múlva ilyenkor az EU fejlettségének 90 százalékán állnánk

img.hvg.hu/Img/da658e97-86c0-40f3-acd3-b0a850f32c30/6ec180c4-a866-4ac3-ae19-c4d4f9dad2b6.jpg
Nessy
Félig titkos?? Azért a gazdasággal jó lenne, ha közölnék, hogy mit kéne csinálnia a következő években!
viccesvigságok
Kábitjátok vele is az embereket. Pontos mása a tokás palkovicsnak etetik vad maszlaggal a népet, nem lesz jó vége a benzint is 2-3 forintal emelik, miért nem 700 al aztán kuss lenne 3 évig.Bohóc egy szintársulat. 77 x felnyomják az emberek agyvizét, vérnyomását , Egybe aztán majd beosztjuk veszünk e vagy kenjétek el festőecsettel , vagy ne is gyártsátok minek ? 5 millióból a képviselők birják a nép meg ugye nem fontos ,már na ebből lesz az izes bukta.
Yoda69
Az ilyen 5 eves terveken mar csak rohogni lenne kedvem, ha nem lenne az egesz tragikus.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.