A kormányfő politikai igazgatója azt is elmagyarázta, miért ért véget a liberális világrend.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

szaboria1
Ne álmodozz mert túl messze vagyunk még a legfejletteb országokhoz.
viccesvigságok
honnan számoljuk attól függ.ja igaz állva tudunk pisilni. Én meg képzeld tudok hátrafelé menni mivel rák vagyok akkor igy ?ajaj ki tartja ezt számon?
Nessy
Orbán Balázs! Ábrándozás az álet megrontója, mely kancsalul, festett egekbe néz! Persze, minden relatív! Etiópiához képest biztos!
RonaGyuri
@RonaGyuri: Ha nem is vették elég komolya, de hallották

így felkészültek rá bármekkora sületlenség

Azt írja az ójság, hogy: „Másodszor is lemondták Brüsszelben azt a rendezvényt, amelyen Orbán Viktor és különböző, az európai szélsőjobboldalhoz tartozó politikusok szólaltak volna fel kedden és szerdán.”
A múlt hét végén az eredetileg kinézett helyszín, a Concert Noble szervezői léptek vissza és most Hétfőn este a Sofitel is visszamondta rendezés lehetőségét.
A derék matyar média persze nem meri felfogni, de igencsak egyértelmű a kapcsolat Orbán szlogenjével: „El kell foglalnunk Brüsszelt”!!! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.