A NER-ből hosszú idő után kivált, és azzal élesen szembeforduló Magyar fideszesből vajon őszintén demokrata lett? Milyen korábbi példákat látunk a Saulusból Paulusszá válásra a politikában? Sükösd Miklós véleménycikke. Egyfelől a ”belülről jött ember” helyzete éppenséggel hitelt ad Magyar Péternek többszázezres támogatói táborában. Az Orbán-rendszer része volt, tudja, miről beszél, amikor kiábrándultságát és undorát ecseteli. Testközelből látta a maffiaállam működését, az Orbán család és hálózata mélyállami korrupcióját, s ahogy az orbánista elit politikai célokra használja a titkosszolgálatokat.

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
rücsü41
Én Magyarban azt tisztelem , hogy semmi szervezet nélkül több embert tudott kivinni az utcára mint az ellenzékiek összesen, akiknek a politikája olyan sablonos min t a FIDESZ-é.El kellene gondolkodni, és nem támadni kellene az ellenzéknek Magyar Pétert, hogy mit csinál ő jobban, miben jobb ő mint a párt ahol dolgozunk már évek óta, és csak azt az eredményt tudjuk felmutatni, hogy talán nem süllyednek az emberek mélyebb apátiába a mostaninál.Talán a baloldal vezetőinek a magatartása sem átlátható , tiszta és ezt büntetik a szavazók azzal, hogy számukra olyan embert kerestek és találtak akiben még nem csalatkoztak.A mai politikai berendezkedés szerintem olyan hogy aki ellenzékben van az is úgy politizál , hogy még holnap is ott legyen ahol ma van, kapja meg a fizetését vagy a tisztelet díját, mert ezt a felelőtlen munkát akit most végez az neki teljesen megfelel az élete fenntartása céljából.Fizetett ellenállóknak tekintem őket akik ennek a politikai rendszernek ép olyan alkotó elemei mint a hatalmon levők, semmiben sem különböznek és nekik is köszönhetem hogy az ország olyan mély helyzetben van amiből nagyno nehéz feljebb emelkedni.
RonaGyuri
@RonaGyuri: MAGYAR-ul szolván

még akkor is, ha ő egy nagyon másik Magyar és főleg magyar

A magyar-gyaur.blog.hu „Mit rontott el Orbán? Miért hanyatlik Magyarország?” címmel tett közzé egy post-ot. Túl azon, hogy a cím már maga is válaszra ingerel; egyszerűbb lenne arról írni: mit nem?

Azonban első bekezdés igencsak érdekesre sikerült: különössen azért mert a szokásos korrekt tényekből levont rossz következtetés helyett itt a fordítottja történt! Két minimum vélemény állítás után jön egy sajnálatosan korrekt helyzetkép!
„A ’konzervatív hagyomány folytatásaként’ átvette a Horthytól a Nyugat-ellenes revíziós nemzetpolitikát, Rákosi Mátyástól a Nyugat-ellenes, háborús vészhelyzetre hivatkozó központosítást, kézi vezérléses kormányzást, a ’kultúrharcot’ (csak éppen ellenkező; nemzeti-keresztény előjellel) és Kádár Jánostól a ’munka társadalmának’ kispolgári értelmezését, miszerint csak az izzadtságos fizikai munka az igazi munka és az értelmiség alapjában véve léhűtők társasága... Iparfejlesztés igen, de tudás alapú társadalom nem! Hit alapú, fegyelmezetté idomított társadalom igen, de liberális, befogadó társadalom nem!”
Ami többé kevésbé telitalálat; például kultúrharc nem előjele, csak ürügye a nemzeti-keresztény előjellel és Kádár Jánostól semmi sem állt távolabb, mint a kispolgári értelmezés.
Azonban az inditás: „Orbán eredendő bűne a gyávaság. Az, hogy nem volt mersze szakítani a falusi környezetéből hozott elavult gondolati sémákkal, mivel ezek tették népszerűvé a politikáját”.
Nos az tény, hogy gyáva, de ennek szinte semmi szerencse sem volt a gondok kialakulásában, ahogy arról sincs szó nem mert szakítani a falusi környezetéből hozottajjal, anik ráadásul nem csak elavult gondolati sémák, hanem alapvető mentalitása, amit én röviden műveletlen, arrogáns paraszt-suttyóként szoktam megfogalmazni.
Dr. Proktor
@Maccska: Kínos és nem kicsit? Aki beolvad a kormánypárt játékába? Kínos de nagyon - mindkettő!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.