A Kutyapárt társelnöke szerint a XII. kerületben ezért is verhető a Fidesz.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Cherry
@Maccska: Mint orbán rogadék cigány ugye,??
Nyírfa
@kereső: 14.03

Mi a legfőbb programjuk, szerinted? Mert, ha gondolod, szívesen belinkelem a honlapjukat.
Nincs gond, csak ne felejtsd el, hogy a komolyság és a komorság között órisái a különbség, és nagyon nagy baj lenne, ha a komolyság kritériuma a nevetés megtagadása lenne.
Emlékszel fsp cikkeire: dőltünk a röhögéstől, de soha , egyetlen perce sem gondoltuk, hogy Péter egy vicceskedő, ám komolytalan ember. A sorsodat pedig te alakítod, a sorsszámtól függetlenül.
Apropó: ha netán azért haragszol, mert elengedtem a DK-t, ideje volt.
kereső
@Nyírfa: Nem kapsz "tetsziket"...az utolsó mondat miatt. Nem érdekel, hogy ki kit és miért enged el, mindenkinek szive joga azt támogatni akit akar, és azt, akiről úgy véli, hogy az ő értékeit képviseli. De, ugye azért nem feltétlenül muszáj bárkinek/akár nekem/akár másnak "igazodni"...azért mert nekem más a véleményem a "Kutya pártról",vagy az éppen aktuális "messiásról", mint Neked, miért kellene perben-haragban lenni? A honlapot köszi...már megnéztem , mielőtt ajánlottad volna. Más, az ha a "viccben" humor is van, mint fsp-nél, és más csak!! a humor nélküli vicc.
Igaz, hogy mindenki a maga sorsának kovácsa, viszont ez nem független sohasem, a bennünket körül vevő természeti-és főleg társadalmi környezettől..igy aztán igen-és nem is, hogy magad alakitod a sorsodat. Ugye tudod, hogy szeretek veled beszélgetni...de, komolyan, még akkor is ha én csak egy földhöz ragadt emberke vagyok.
Nyírfa
@kereső: 14.38

Nem kaptam "tetsziket" ? Pedig disszertációnak is beillik, amit írtam! :))
Üsse kavics, megbocsátok.
Kedves @kereső: , olyannak ismertél meg, aki elvárja, hogy kövessék? Tudod, milyen régen szimpatizálok velük - a kutyákkal -, évekkel ezelőtt is vettem részt általuk szervezett tüntetésen, sőt, előfordult, hogy az övékére mentem, de a nagypártokét kihagytam. Ennek ellenére mindig a realitások figyelembevételével szavaztam, ez lesz az első év, hogy a szívemre hallgatok, mert számomra ott van az igazság.
Még a Magyar színrelépését követő hetekben is vártam, és vártam az atomot, azt, amit csak Gyurcsány dobhatna le, de nem teszi, és nem is fogja. Hogy miért, vannak sejtéseim, de, lehet, hogy csak tapogatózom a sötétben.
Aztán jött a hír, hogy Kovács lemond a pártja elnöki posztjáról. Követtem az eseményeket, a folyamatát annak a belső , az emberben zajló tisztázásnak a gyötrelmeit, amelyeket ismerek , részben a magam életéből, részben a munkáimból adódóan. Nem tagadom, fellélegeztem, amikor a párt visszahívta, mert a fű és a vicceskedések ellenére, vagy azok mellett, nagyon komoly, értékes embernek tartom, és követendőnek a párt mozgalmi tevékenységét.
De arra bírni bárkit is, hogy benne, bennük lássák a jövő prófétáit, nem gondolhatod komolyan, hogy ilyen balgaságra vetemednék. Ez nem vallana egy demokratára, márpedig én annak tartom magam.
Hogy kiállok melletük, és érvelek az érdekükben, azzal nem pártprogagandát nyomok, hanem egyszerűen megvédem azokat az értékeket, amelyek mentén élni szeretnék, és, a magam módján, élek is. Csak más az, ha ezt közösségben teheted, egy társadalom közösségében.
De megtanultam együtt létezni a tőlem eltérő nézetű emberekkel, kénytelen voltam :), és közben az is kiderült, hogy egyetlen különbség van köztem és köztük, az, hogy ők még nálam is jobban félnek. Én a félelmet feltérképezem, törekszem a megismerésére, mert csak így tudom elfogadni, és elengedni.
És, ha valaki ennek a tapasztalatnak a hasznát veszi:
Nyírfa
folytatom:

annak örülök, de soha senkinek nem írnám elő, hogy az én módszereim szerint haladjon.

Rózsának írtam már, nem is egyszer, milyen fontosak a kommentjeitekben megfogalmazott gondolatok, mert minden információ, ami általatok eljut hozzám, az engem is épít.
Ezzel többek között, azt is közlöm, hogy igen, én is szeretek veled beszélgetni. :)
Peller Anikó
"'"az ellenzéki szavazók egy részét szerinte már megnyerték, ezt a vasárnapi adatok is tükrözik."'"

Gergő, életem! Nem lehet, hogy a fidesz szavazókat nyerted meg, akik a választáson ellened fognak szavazni?

Ez egy rossz vicc amit most beképzelsz magadnak. Azonnal bele kell fognod az ellenzéki érzelmű szavazók aktivizálásához, el kell menniük szavazni, mert különben hatalmasat fogsz hasalni.

Akik rád szavaztak most, azok ellened fognak szavazni, mert ők mozgósított törzsfideszesek és röhögnek rajtad, hogy ilyen könnyen átbasztak.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.