A Kutyapárt társelnöke szerint a XII. kerületben ezért is verhető a Fidesz.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Pálinkás Pál
te barom...3800 ember szavazott rád egy 44500-as körzetben...és erre vered a nyálad qqriq..? nálad akárki jobb...és ha te leszel az " ellenzéki " induló,biztos a fidesz győzelem...
Peller Anikó
@Pálinkás Pál: Jahh, az is fideszes volt:))
Nyírfa
Én értem, és támogatom őket, Ha tetszik, ha nem, az a fajta közösségi modell, amelyet ők élnek, és a példamutatásukkal propagálnak, maga a demokrácia kiteljesedése.
kereső
@Nyírfa: Csak most már, ha komolyan gondolják, akkor ideje lenne lemosni magukról a "vicc párt" jelzőt-és valóban pártként, bemutatkozni. Mer az élet, az nem egy vicc...bármennyire is szeretnénk, és ma kishazánkban nem "vicces" dolgok történnek 2010 óta.
Nyírfa
@kereső: 12.32

Miért? Te nem nevetsz, nem tartasz görbe tükröt, nem ironizálsz? Éppen az a baj, hogy a politikusok nem a feladataikat, hanem magukat tartják fontosnak, és ezt túl komolyan is veszik.
Pedig csak az a mérvadó, amit cselekszenek.
Én nem is akarom, hogy egy szokványos párt legyen belőlük, a vicc ráadásul a földön hever, ők csak felveszik.
És jól teszik, mert az életből mi csinálunk siralomházat.
CsipkeRózsa
@kereső: "Kovács Gergőnek most már csak az a feladata, hogy elmagyarázza: a Kutyapárt nem vicc, csak vicces"

hvg.hu/itthon/20240415_kovacs-gergely-mkkp-hegyvidek-elovalasztas
kereső
@Nyírfa: Hurrá! Akkor ezután vigan megyünk tönkre, meg sirva röhögünk...azért ne mond már, hogy egy pártnak- aki emberek százezreinek/millióinak képviseletére készül, ez kell legyen a legfőbb programja? Talán mindent a maga helyén...lehet ám "viccelni" is egy ország mentális állapotával, meg az ország költségvetésével is ( ezt látjuk 14 éve), csak ebben én sajnos humortalanul semmiféle humort nem találok. Meg ne sértődj, hogy talán túl komolyan veszem...tudod a két lábon állás a földön,, ez a sorsom.
Cherry
@Maccska: Mint orbán rogadék cigány ugye,??
Nyírfa
@kereső: 14.03

Mi a legfőbb programjuk, szerinted? Mert, ha gondolod, szívesen belinkelem a honlapjukat.
Nincs gond, csak ne felejtsd el, hogy a komolyság és a komorság között órisái a különbség, és nagyon nagy baj lenne, ha a komolyság kritériuma a nevetés megtagadása lenne.
Emlékszel fsp cikkeire: dőltünk a röhögéstől, de soha , egyetlen perce sem gondoltuk, hogy Péter egy vicceskedő, ám komolytalan ember. A sorsodat pedig te alakítod, a sorsszámtól függetlenül.
Apropó: ha netán azért haragszol, mert elengedtem a DK-t, ideje volt.
kereső
@Nyírfa: Nem kapsz "tetsziket"...az utolsó mondat miatt. Nem érdekel, hogy ki kit és miért enged el, mindenkinek szive joga azt támogatni akit akar, és azt, akiről úgy véli, hogy az ő értékeit képviseli. De, ugye azért nem feltétlenül muszáj bárkinek/akár nekem/akár másnak "igazodni"...azért mert nekem más a véleményem a "Kutya pártról",vagy az éppen aktuális "messiásról", mint Neked, miért kellene perben-haragban lenni? A honlapot köszi...már megnéztem , mielőtt ajánlottad volna. Más, az ha a "viccben" humor is van, mint fsp-nél, és más csak!! a humor nélküli vicc.
Igaz, hogy mindenki a maga sorsának kovácsa, viszont ez nem független sohasem, a bennünket körül vevő természeti-és főleg társadalmi környezettől..igy aztán igen-és nem is, hogy magad alakitod a sorsodat. Ugye tudod, hogy szeretek veled beszélgetni...de, komolyan, még akkor is ha én csak egy földhöz ragadt emberke vagyok.
Nyírfa
@kereső: 14.38

Nem kaptam "tetsziket" ? Pedig disszertációnak is beillik, amit írtam! :))
Üsse kavics, megbocsátok.
Kedves @kereső: , olyannak ismertél meg, aki elvárja, hogy kövessék? Tudod, milyen régen szimpatizálok velük - a kutyákkal -, évekkel ezelőtt is vettem részt általuk szervezett tüntetésen, sőt, előfordult, hogy az övékére mentem, de a nagypártokét kihagytam. Ennek ellenére mindig a realitások figyelembevételével szavaztam, ez lesz az első év, hogy a szívemre hallgatok, mert számomra ott van az igazság.
Még a Magyar színrelépését követő hetekben is vártam, és vártam az atomot, azt, amit csak Gyurcsány dobhatna le, de nem teszi, és nem is fogja. Hogy miért, vannak sejtéseim, de, lehet, hogy csak tapogatózom a sötétben.
Aztán jött a hír, hogy Kovács lemond a pártja elnöki posztjáról. Követtem az eseményeket, a folyamatát annak a belső , az emberben zajló tisztázásnak a gyötrelmeit, amelyeket ismerek , részben a magam életéből, részben a munkáimból adódóan. Nem tagadom, fellélegeztem, amikor a párt visszahívta, mert a fű és a vicceskedések ellenére, vagy azok mellett, nagyon komoly, értékes embernek tartom, és követendőnek a párt mozgalmi tevékenységét.
De arra bírni bárkit is, hogy benne, bennük lássák a jövő prófétáit, nem gondolhatod komolyan, hogy ilyen balgaságra vetemednék. Ez nem vallana egy demokratára, márpedig én annak tartom magam.
Hogy kiállok melletük, és érvelek az érdekükben, azzal nem pártprogagandát nyomok, hanem egyszerűen megvédem azokat az értékeket, amelyek mentén élni szeretnék, és, a magam módján, élek is. Csak más az, ha ezt közösségben teheted, egy társadalom közösségében.
De megtanultam együtt létezni a tőlem eltérő nézetű emberekkel, kénytelen voltam :), és közben az is kiderült, hogy egyetlen különbség van köztem és köztük, az, hogy ők még nálam is jobban félnek. Én a félelmet feltérképezem, törekszem a megismerésére, mert csak így tudom elfogadni, és elengedni.
És, ha valaki ennek a tapasztalatnak a hasznát veszi:
Nyírfa
folytatom:

annak örülök, de soha senkinek nem írnám elő, hogy az én módszereim szerint haladjon.

Rózsának írtam már, nem is egyszer, milyen fontosak a kommentjeitekben megfogalmazott gondolatok, mert minden információ, ami általatok eljut hozzám, az engem is épít.
Ezzel többek között, azt is közlöm, hogy igen, én is szeretek veled beszélgetni. :)
Peller Anikó
"'"az ellenzéki szavazók egy részét szerinte már megnyerték, ezt a vasárnapi adatok is tükrözik."'"

Gergő, életem! Nem lehet, hogy a fidesz szavazókat nyerted meg, akik a választáson ellened fognak szavazni?

Ez egy rossz vicc amit most beképzelsz magadnak. Azonnal bele kell fognod az ellenzéki érzelmű szavazók aktivizálásához, el kell menniük szavazni, mert különben hatalmasat fogsz hasalni.

Akik rád szavaztak most, azok ellened fognak szavazni, mert ők mozgósított törzsfideszesek és röhögnek rajtad, hogy ilyen könnyen átbasztak.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.