Az Éjjel-nappal Budapest egykori sztárja, Kovács Dóra és a korábbi szépségkirálynő is úgy gondolta, hogy nem kötelező megjelennie a dubajozós lányok ügyének tárgyalásán.

Az évek óta tartó, dubajozós per múlt heti tárgyalásán szerették volna tanúként meghallgatni Kulcsár Edinát is, aki ez alkalommal sem jelent meg a bíróságon – számolt be minderről a Blikk. Az egykori szépségkirálynő a médiára és a terhességére hivatkozva kérte, hogy inkább írásban vagy videóhíváson keresztül válaszolhasson a bírónő kérdéseire. A védő akkor második alkalommal hivatkozott Kulcsár Edina terhességére, ügyfele e-mail-címét azonban ismételten nem adta meg.

Nagyon durva fordulat a "dubaji prostik" perében – Kulcsár Edinát és az RTL sztárját bilincsben vihetik a következő tárgyalásra a rendőrök

Jobb lesz, ha legközelebb megjelenik a tárgyaláson Kulcsár Edina    Fotó: Instagram/Kulcsár Edina

Tegnapra várták a több mint tíz éve húzódó kerítési ügy koronatanúját, Kovács Dórát. Az Éjjel-nappal Budapest című RTL-sorozat egykori szereplője már két alkalommal állt dr. Krénusz Éva bírónő elé, hogy vallomást tegyen, de mostanra már hiába idézték a Markó utcai épületbe, nem jelent meg. Ezért a bírónő most úgy döntött, legközelebb rendőri elővezetéssel vihetik a bíróságra Kulcsár Edinát és az Éjjel-nappal Budapest szereplőjét, Kovács Dórát, az ügy koronatanúját – írta az Index.

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kereső
Őszintén érdekel valakit a 'qrvák' pere? palácsik is milyen jól járt vele- a tőlünk ellopott pénzből "vig özvegy" lett, a közvetités által.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kakukkmadár
@Horizont: Na, miért húzódik már 10 éve?? Mert ezek a retkek nem csak dubajban tették szét a lábaikat néhány milláért, hanem nyilván itthon is. És nyilván nem a proliknak szo.tak ötezerért, hanem a bűnöző politikusoknak adtak furulyaórát jó pénzért.
balos
@kakukkmadár: Akkor a fideSSes pókhasúaknak most ki csippantja le a szivarjuk végét?Netán a fidel-ittasok kerülnek hanyatt?
jáger laszló
Méla unalommal várom a per kezdetét!!!
csak ennyi
barátilag
J.L.
leszholnapis
@Méhes: igen...kesztyüs kézzel fogják a bránert
NKF
Mi a baj a kurvákkal? Kimentek Dubajba leszoptak egy-két arabot és kész!
Mit kell ezen tíz évig tárgyalni?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.