Ha kíváncsi vagy a Fidesz-kormány politikusainak pillanatnyi idegállapotára, olvasd el Koncz Zsófia fantasztikus reakcióját. Március 25-én mindez előzetes jelzés nélkül leállt a Paksi Atomerőmű 1-es blokkja, ami pár hónappal előtte esett át a nagyjavításon és tankoláson, így elvileg másfél évig működnie kellett volna. Az eseményről a Szabad Európa két nappal későbbi számolt be egy szakkifejezésektől hemzsegő, minden szempontból technokrata cikkben. Tóth Bertalan MSZP-s parlamenti képviselő egy nappal később írásbeli választ igénylő kérdést nyújtott be a témában az illetékes miniszterhez. Az itt gyorsan elolvasható kérdés tömör volt, tárgyszerű és üdítően mentes a parlamentben amúgy megszokott felesleges köröktől. A kérdés szövege pont olyan száraz volt, mint a címe:

Forrás: 444.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
ehhez tényleg nem kell semmit sem hozzátenni!!! =))
RonaGyuri
ehhez tényleg nem kell semmit sem hozzátenni!!! =))
balos
@leszholnapis: Viszont kurva jól megfizetik azért,hogy ilyen geci módon adja elő a tömeggyilkosaink dumáját!Ja és röhög a markába,hogy milyen nemzethy turulbaszott!
namihami
Ő a krumplin nyert Zsófi! A ""Krumplis Zsófi"", akitől éppen ezokból ne várjunk és nem is várható el értelmes, korrekt válasz vagy többet! Ahhoz ért, amit a kezébe adnak! Felolvassa vagy..., de ennél többet ne várjunk el tőle, hiszen már a papája (akinek a helyére keveredett) is csak gombnyomogatónak volt alkalmas! Ez legalább fiatal, nagykorú és nőnemű! Az ilyenre a fideszvezetésben mégiscsak kisebb igény jelentkezik!
Nessy
Aki huszonhat szóban mondja el, ami hat szóban is elmondható, az egyéb gaztettekre is képes!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.