A miniszterelnök szerint pénzzel zsarol minket az EU.

A miniszterelnök a Facebook-oldalára feltett egy rövid videót, melyet Brüsszelben mondott.

„Elegünk van a migrációból! Elegünk van a háborúból! Elegünk van a genderpropagandából! Brüsszelben változás kell!”

Kész, Orbán Viktornak elege lett, megint kiosztotta Brüsszelt

Orbán Viktor szerint a genderellenes és migrációs politikánk miatt nem kapunk pénzt az EU-tól/Fotó: Facebook/Orbán Viktor

A miniszterelnök szerint zsarol minket az Európai Unió.

„Létrehozták az úgynevezett kondicionalitási rendszert, a jogállamisági és kondicionalitási rendszert, amely végül a politikai zsarolás eszközének bizonyult. Ha nem úgy viselkedsz, ahogy elvárják, akkor nem kapsz pénzt. Ursula von der Leyen egyértelműen azt mondta, Magyarország a migrációs politika miatt nem kap pénzt. Magyarország a genderellenes politika miatt nem kap pénzt. Tehát ez politikai zsarolás.”

– jelentette ki a miniszterelnök.

Forrás: facebook.com

26 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Toller Béla
Takarjátok már le, legalább ! Szégyenlem ezt a fazont. Amit mond, az sértő, értelmetlen, uszítás az egész. Az indignálódása indokolatlan, felháborító. És mindenki azonosítja a magyarokkal - kikérem magamnak ! Cinikus, érzéketlen, fogalmatlan ! Semennyi önfegyelme sincs, széttárt lábai között majd földig lóg a hasa, inge szétcsúszva, az angolja borzalmas, nem is igyekszik, hogy jobb legyen...minek ez ?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
teuton
@Maccska: Töketlen herelt kandur, neked miert tökeletes hely MO??? Mar 600 ezren menekültek el a jobb elet miatt es nekik 2x több gyerekük születik a jobb eletben, mint MOon!!!
csak úgy....
@teuton: vannak azok már több mint 700 ezren is, akiket te említesz ...,öket pár száz bevándorló német nyuggerel kompenzája a fidesz a bohár dani közremüködésével, akik csak plusz terhet jelentenek az amúgy is ritka ,többnyire nyugdijas korú háziorvosoknak.
bence
Agyhalottak ülnek ott Brüsszelben , hogy még mindig képesek megtűrni maguk között ezt a büdös , hájas disznót ? Gurítaná már ki valaki onnan ezt a hordóhasú tolvajt ! Felháborító amit ez művel !
simmering73
Szóljatok már ennek a grazi szökevénynek, hogy állítsa le magát. Most mondta toporzékpeti, hogy mindjárt kitör a világháború. Így a migrációs handabanda okafogyottá lesz.
nemkati
Aggódjak, hogy egyszer megüti a guta?
Inkább nem aggódom, a sors ellen nincs mit tenni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.