2024. 05. 16-án megrendezésre kerül a Tudatos Nők Napja, Magyarország első női csúcstalálkozója, a női edukáció, a nők tudatosságra ösztönzése és a szemléletváltozás jegyében. A belváros egyik legszebb felújított történelmi épületében, a Kozmo Luxury Hotelnek otthont adó egykori Távközlési Palotában megrendezésre kerülő egésznapos eseményen és díjátadón hazánk neves üzleti- és közismert médiaszemélyiségei gyűlnek össze egy közös értékrend mentén, és töltenek el egy teljes napot a fejlődés és inspiráció szellemében – az alapoktól a mesterfogásokig.

Forrás: mindenuttno.hu
Feltöltő: marquezvilaga
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

KisTehen
egészen biztosan nők lesznek csak ott?
RonaGyuri
közös értékrend Magyarországon??? Ne már!! =))
RonaGyuri
Túl az abszolút lehetetlenen,

méh egy klasszikus blődli is beugrott

A Kozmo Luxury Hotelnek otthont adó egykori Távközlési Palotában megrendezésre kerülő egésznapos eseményen és díjátadón hazánk neves üzleti- és közismert médiaszemélyiségei gyűlnek össze egy KÖZÖS ÉRTÉKREND mentén,

A blődli: A papucs férj szerint: náluk minden fontos kérdésben ő dönt, az egy másaik dolog, hogy 50 év házasság alatt még nem volt fontos dolog.
Az esemény fiatal nagykövete Schobert Lara elmondta, azt tanították neki a szülei, ahhoz, hogy - Először magadon kell segíteni, ha másokon is segíteni szeretnél.- boldog életet tudjon élni, először magával kell rendben lennie.
Családilag még nem sikerült túljutniuk az első fázison! =))
KisTehen
@RonaGyuri: látod ebben igazad van ... számotokra nem érték, ha varga vagy novák ... lehet őket szóban abuzálni
KisTehen
@RonaGyuri: sőt ... még egy kis nadrágszíj is belefér a végén

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.