Orbán Viktor újfent odacsapott és megosztotta a szokásos napi mantrát.

Nem bírta tovább Orbán Viktor – megint hatalmas életigazságot osztott meg

Fotó: Orbán Viktor Facebook-oldala

A miniszterelnök rendkívül aktív közösségi média életet él, és szinte napi rendszerességgel osztja ki a penzumot.

Nemrég azzal örvendeztetett meg bennünket, hogy ismét a szánkba rágta:

Két út áll előttünk: háború vagy béke.

Azoknak, akiknek ez nem lenne egyértelmű, vagy lemaradtak volna az elmúlt hónapok politikai mantrájáról, a miniszterelnök megmagyarázta.

“A baloldal háborúpárti, mert Brüsszelből kapják a pénzüket. Mi a béke pártján állunk.”

Forrás: Facebook

30 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pálinkás Pál
és ezt miért nem putyin komádnak szajkózod moszkvában orsós..?..
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
simmering73
a nevére vett közpénzmédiából március 10-én eltűnt, azóta a baráti propaganda mindenféle bugyrát is nagy ívben kerülő doktorminiszterelnök urat se sikerült összerakni tegnapra. Nemhogy tökéletesen, szinte egyáltalán. Se reggelre, amikor bő öt hét függöny mögött kujtorgás, és halaszthatatlan sunnyogás után berongyolt az einstandolt közrádióba igét hirdetni, se délutánra, amikor egy keserves, önmagát győzködő, a március 15-i ünnepi uszítóbeszédéhez hasonlóan gyenge produkció kíséretében bemutatta a Fidesz ún. választási manifesztumát (Nem bonyolult, nem új, de legalább dohos és szánalmas: no migration, no gender, no war). Amelynek az egyetlen erénye az volt, hogy ha már lapos volt, legalább rövid is.
www.kolozsvaros.com/2024/04/20/lenyegesen-rosszabb-borben-van-mint-az-europai-szolasszabadsag/
sándorbence
orbán bemutata amanifasztumát vagymi a csudáját komcsi barátja
mitfog mutogatni anapos idöben
Toller Béla
Te a győztes orosz háború pártján állsz, haszonleső hullarabló ! Egy fenét akarsz te az oroszok meg közénk egy erős másik államot. Aki tényleg békét és békességet akar, az sehogy sem szavazhat rád meg a bandára !
kereső
Orbán viktor "életigazsága" megegyezik egy balkáni lótolvajéval...lopni, csalni, hazudni.
kereső
"Ha Orbánnak igaza van abban, hogy semmilyen baloldali hazudozás, bajkeverés nem írhatja felül a valóságot – márpedig ezt mondta a szájával tegnap -, akkor ez a jobboldali hazudozásra is igaz. Bár abban történetesen igaza van, hogy nekik ott a maffiában nem kell álszerénynek lenni, lehet azt mondani, és mondják is, hogy ilyen munkával a hátuk mögött ennek a választásnak is ők a toronymagas esélyesei. Egyetértek. Ilyen gazdasági teljesítmény (szegénység, infláció, költségvetési hiány és társai), ennyi botrány, ilyen hihetetlen erkölcsi mélyrepülés, ekkora korrupció és hatalmi visszaélések, ilyen mértékű uniós forráselvonások, ilyen szociális és intellektuális leépülés, valamint nyugati irányú nemzetközi elszigetelődés mellett még mindig hatalmon lenni, bizonyos szempontból komoly teljesítmény. Ennyi időn keresztül a magyarokat a saját pénzükön hülyíteni, zsibbasztani, saját maguk ellen fordítani, teljesítmény. Ha ennek csak egy töredékét az ország demokratizálására, szellemi felemelésére és gazdasági felzárkóztatására sikerült volna fordítani, ma nem kellene Gyurcsány nevét se kiejteni, nemhogy bevallani, hogy akkora zseni a csávó, hogy még kell vagy 15 év helyrehozni, amit elcseszett."
jáger laszló
Már L.Tolsztoj is + mondta
Vojna i mir!
csak ennyi
barátilag
J,L.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok