A Frizbi TV csak és kizárólag akkor politikamentes, ha a volt igazságügyi minisztert kell kérdezni a kegyelmi botrányról és az elhíresült hangfelvételről.

Immár nem először bizonyosodott be az, hogy nem mond igazat Hajdú Péter akkor, amikor azt állítja, csak és kizárólag azért nem kérdezte Varga Juditot a politikáról, illetve kényes belpolitikai esetekről, mert a műsora bulvár, amibe ez nem fér bele.

Lebukott Hajdú Péter – Megint kiderült, hogy hatalmasat lódított a Varga Judit-interjúval kapcsolatban

Többedszer bizonyosodik be, hogy Hajdú Péter csak Varga Judit esetében kerülte a politikát    Fotó: YouTube/Frizbi TV

Az elhíresült Varga-interjút követően már Osváth Zsolt, a februári nagy gyermekvédelmi tüntetés egyik szervezője is elmondta, a Hajdúval töltött 6 órából minimum öt a belpolitikával telt el, míg most – ahogy azt a propeller.hu is megírta – Curtis esetében sem jutott eszébe, hogy a bulvárműsorhoz nem illik a politika.

Az influenszer után a rappert is arról faggatta, hogy miért nem vett részt a rapper a februári nagy gyermekvédelmi tüntetésen a Hősök terén. Majd azt is szóba hozta, ha a Fidesz szervezte volna a tüntetést, vajon Curtis elment volna rá, a rapper egyértelműen rávágta: „El, szerintem el.” Aztán a teljesen politikamentes műsorban szóba került, mióta fideszes Curtis.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Toller Béla
Nem csak kutyából, semmilyen csúszómászóból sem lesz szalonna ...
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Toller Béla
Nem csak kutyából, semmilyen csúszómászóból sem lesz szalonna ...
Clavigo
kit érdekel ez a kalácsarcú senki..
jesz
Havas mondta róla a tutit... Lesujtó.
Sakk Matt
@Maccska: Próbálj néhány állítást összevetni, talán rájössz!

"azt állítja, csak és kizárólag azért nem kérdezte Varga Juditot a politikáról, illetve kényes belpolitikai esetekről, mert a műsora bulvár, amibe ez nem fér bele."

"Osváth Zsolt, a februári nagy gyermekvédelmi tüntetés egyik szervezője is elmondta, a Hajdúval töltött 6 órából minimum öt a belpolitikával telt el, míg most – ahogy azt a propeller.hu is megírta – Curtis esetében sem jutott eszébe, hogy a bulvárműsorhoz nem illik a politika."

"Az influenszer után a rappert is arról faggatta, hogy miért nem vett részt a rapper a februári nagy gyermekvédelmi tüntetésen a Hősök terén. Majd azt is szóba hozta, ha a Fidesz szervezte volna a tüntetést, vajon Curtis elment volna rá, a rapper egyértelműen rávágta: „El, szerintem el.""
Sakk Matt
@Maccska: Azt kérdez, amit akar. A probléma az, hogy HAZUDIK!
Dr. Proktor
Lódítás? A ner alaptulajdonsága az orbitális hazudozás...
Billibácsi
Kezd beigazolódni a gyanú, hogy ezt az interjút a karmelitából rendelték meg!
Yoda69
Volt valakinek kétsége hogy nem hazudik ez a NER patkány? Hajdu nem riporter hanem egy piperkoc bajgunar. Nem nézem a műsorait, mert hányingert kapok tőlük
viccesvigságok
elejétől büzlőtt hogy kik rendelték lám?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.