Évek óta hangoztatott közhely, hogy a hazai választási rendszer mellett – amely a Fidesz javára erősen torzít – csak akkor győzhet az ellenzék, ha mindenütt közös jelölteket állít. Annak eldöntésére, hogy hol ki induljon, jó módszer az előválasztás, amely 2019-ben fontos politikai innovációnak számított.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Géza
Nincsenek szavazóik, az okozza a problémát!
rücsü41
T.Magyar György!A végkövetkeztetés helyes, mert sokan mondjuk hogy "Anyám!Én nem ilyen lovat akartam!"Milyen jogon várják el ezek az egymást is kijátszó "ellenzéki" pártok , hogy a választók higgyenek nekik amikor hiába állapodnak meg egymással ha nem az elképzelésük szerint alakul az előválasztás akkor már nem tartják kötelezőnek a megállapodások betartását.Azt is mondhatnám, hogy FIDESZ tempó ez amit most látunk, mert náluk asz adott szónak soha nem volt jelentősége ,de ez most nem lenne igaz , ez a politikusok tempója , és tejesen mindegy ,hogy melyik pártról van szó!Szégyen , hogy a hatalomért való harc mindennél előbbre való, nincs az adott szónak jelentősége ezeknél az embereknél, csak az számít hogy megszerezte- e azt a mit akart, a képviselőséget, amely ma már nem a nép képviseletét jelenti náluk a gyakorlatban , hanem a hatalomba való elhelyezkedést, a hatalom gyakorlását!Szégyen ez , ha a korábbi, mondjuk az 1848-as képviselőkkel hasonlítom őket össze.Mondhatnám azt is hogy gerinctelen emberek tömegével állunk szemben .

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.