A miniszterelnök elég harcias lett, fegyvert kér a kezébe.

Orbán Viktor elkezdte a júniusi választások előtti országjárását. Első állomásán, a Veszprém megyei Nemesgörzsönyben egy magtárban tartott igen harciasra sikeredett beszédet.

A békepárti Orbán Viktor: "Lövök én mindenre, ami mozog"

Orbán Viktor szerint békével jön, viszont harciasan kéri a magyarok szavazatait/Fotó: MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Fischer Zoltán

A miniszterelnök Facebook oldalára egy megszerkesztett videót feltett az eseményről. Orbán Viktor beszédében azt mondta:

„Lövök én mindenre, ami mozog, meg suhintok oda, ahova kell, de csak akkor, hogyha van a kezemben eszköz. Az én fegyverem az önök szavazata”

- szögezte le, majd a kemény szavak után, egy hatalmas fordulattal az olvasható:

„csak a béke, csak a Fidesz!”

Forrás: facebook.com

24 hozzászólásarrow_drop_down_circle

simmering73
Túl vagyunk a Fidesz úgynevezett kampányindító katarzisán, ahol minden volt, csak katarzis nem. Megmondom őszintén, azt gondoltam, hogy ennél kreatívabb lesz Tóni, és valami új hablattyal áll elő a tátott szájú szekta zsibbasztására, de nem. Elővették a két évvel ezelőtti háború és béke júdási változatát, és 2.0 verzióban újratöltötték a Bálnában. Betegnek beteg, amit meg ki lehet olvasni belőle, annak alapján a terv a következő: Júdás hozza a szokásos putyini attitűdöt (aki Navalnijról nem volt hajlandó az említés szintjén sem beszélni, nevét kimondani), azaz tudomást sem vesz arról a Magyar Péterről, aki rájuk borította az asztalt. Csak a szokásos történik: várnak, hogy elüljön a balhé, és ha már nem esik, akkor előjönnek a fényre. Valószínűleg még rezeg a léc a mérések alapján, ezért dugdossák a vezért. Minél kevesebbet szónokol, szerepel, annál jobb. Amit eddig fél óra alatt szótagolt el, azt most 15 perc alatt makogja bele a közönsége arcába, de a lényeg: háború, háború, háború. Mindent erre tettek fel, ez lesz júniusig a mantra. Ezzel akarnak nyerni. Program nincs, vízió nincs, kizárólag paráztatás van.
www.kolozsvaros.com/2024/04/23/ez-a-regi-nyockerben-sem-volt-jo-ajanlolevel/
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Horizont
@kereső: Jajj istenem de jó volt, mélységesen szomorú, szívszorító, de jó és igaz.
Köszönöm, hogy idetetted!
Horizont
@kereső: Utána is néztem.
Csilléry András magyar fogorvos, politikus, népjóléti miniszter a Friedrich-kormányban.
Született 1883-ban . "1944 végén, az orvosi kar Németországba telepítését követően számos diák haláláért terhelte felelősség, mert a diákokat az SS-be akarta kényszeríteni. Emiatt a háború után kikérték, mint háborús bűnöst, de kiadatása elmaradt, a debreceni népbíróság 1947-ben – távollétében – 15 évi fegyházbüntetésre ítélte. Kanadába költözött, ott élte le hátralevő életét."

És a verset Faludy György írta. Óriási.
viccesvigságok
Végig olvasva minden szava igaz és olyan örök IGAZSÁGOT takaró.
RonaGyuri
Orbán: így jár a világ, ha nem ért a jó szóból!! =))
Cherry
Plem plem ez a disznó elzabálta az agyát
terlasz
Ennek az embernek az egész munkássága egy nagy ellentmondás.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.