Donáth Anna nyújtotta be ezt a módosítót. Az elfogadott állásfoglalás politikai nyilatkozat, nem kötelez senkit semmire.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nyírfa
Mindazonáltal jó lenne, ha kötelezné!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
KisTehen
@simmering73: ja ... a #libsianyátokpicsája :)
Nyírfa
@kereső: 18.37

Igen, csak olyan lassúnak tűnik már minden intézkedés lefolyása. Nagy szervezet, nagy köröket futnak, közben múlnak a hetek, a hónapok, az évek, és ez az ország már olyan mélyen van...és mi nem is fogjuk megmenteni. De úgy is fogalmazhatok, nem mi fogjuk megmenteni, ha egyáltalán a megmaradásáról döntenek a nagyhatalmak.
Kettős érzésem van: az egyik, hogy, aki teheti, húzzon el innen, de nagyon gyorsan. A másik az, ha mind elmegyünk, csak magunknak tehetünk szemrehányást, hogy ebek harmincadjára hagytuk az országot. Nem tudok dönteni. Most még nem.
kereső
@Nyírfa: Én biztosan maradok, bár a családom már rég nem itt él. Anno Antall József is kibekkelte az átkost.
Nyírfa
@kereső: Én nagyon mennék, terhemre van az ittlét, és nagy megkönnyebbülés, hogy legalább a nagyfiamat biztonságban tudom a tengerentúlon. De nem látok esélyt arra, hogy új életet kezdhessek a világ szabadabbik részében.
A dilemmám is inkább erkölcsi-filozófiai alapú: mi helyes, mi helytelen, hogyan viszonyulunk egymáshoz, én és a társadalom, minek van értelme, és mi hiábavaló.
Mulasztásom van, és ez most nagyon bánt: teljesebb életet kellett volna élnem, olyat, amellyel sokkal intenzívebben járulok hozzá a haladáshoz,
Antall számomra semmit nem jelentett, az átkos pedig élhető volt, és az lett volna a dolgunk - az enyém , biztosan -, hogy még élhetőbb legyen.
csak úgy....
vajon,hogy fog kinézni a fidesz fölkopott állal? :) - vajon a dagi ledob pár kilót?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.