Nagy Márton nemzetgazdasági miniszter rendkívüli sajtótájékoztatót tartott a szerdai kormányülést követően, amelyen bejelentette: a kormány úgy döntött, hogy felszólítja az üzemanyag-kereskedőket, hogy önkéntes alapon igazítsák az áraikat a régiós átlaghoz különben bekeményít.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pusztai
@nemkati: Nem csak magas az adó, hanem az alapokra rakott, - és többről nem is szólnak, mert jóval több a dó terheli mint ahogy bevallják,- adókat is a végén újra megadóztatják a 27%+3% áfával, ami tíltott, ugyanis adót adóztatni TILOS!
EGY KIBASZOTT OSTOBA NINCS AKI MEGNÉZZE AZ ADÓTŰRVÉNYKET ÉS SZÓLJON EZÉRT???

Láátl vaalol egyetlen ellenzéki kimutatást ahol valóban felsorolják és bemutatják az üzemanyagok adóterheléseit, összetételét??
majd 2x annyi az adók összege mint a nyers termelői ár.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Pusztai
@Pusztai: Vona cikk alá ezt írtam a szövegére::
"Nem te fasz, hanem nem hagyja hogy karaktergyilkolják, a méretes hazugságokra is azonnal ÜTŐSEN HATÉKONYAN reagál!
--EZT HIÁNYOLTAM EZERmilliárd beírásommal kb 2007 óta!!
MP azt teszi amit kell!! És ezt a választó értékeli!
--Ha valaki jól kommunikál, riposztozik, visszagyűri a szart, az nem konfliktus kereső hanem NEM MEGALKUVÓ, MINT AZ ELLENZÉK 14 ÉV ALATT!!
a LELEPLEZÉS NEM KONFLIKTUS KERESÉS HANEM AZ IGAZSÁG MUTATÁSA A HAZUGSÁG HELYETT!
kereső
@Pusztai: Még annyit az előbbiekben irtakhoz...mindennek az alapja, az orbáni adfilozófia: nem a jövedelmeket kell közvetlenül adóztatni...lásd szja,TAO(közvetlen adók), hanem a végső fogyasztást a közvetett adókon keresztül ÁFA, jövedéki adó, környezeti-és egészség adók, sőt én ide sorolom a tőke jövedelmek (kamat, árfolyam nyereség...) szocc.hó adóját is. Ezek is mind a jövedelem elvonás eszközei, amelyeknek azért van egy nagyon meghatározó tulajdonságuk, végső soron az alacsonyabb jövedelműeket adóztatják nagyobb mértékben. Ezért szegényedik az ország, ezért koncentrálódik nagyobb mértékben a "pénz szül pénzt" vagyon egyre kevesebb pénzbe. Na, de hogy lesz ebből igy középosztály, és főleg polgárság?
Pusztai
@kereső: Azt se feledd, hogy qrta szét a nyugdíjtörvényt hogyan sújtja pont a kisebb jövedelműeket - milliós tömeg!!!- és hogyan nyílik az olló!!

Az egész gazdaság és szociális ágazat totál szétqrva.
Ez a hülye náci szöveg: munkaalapú társadalom kiépítése meg egy méretes fasság, ellenkezője van, 100ezrek munka nélkül hatalmasat szakítanak mert kapcsolati jövedelmezés van,
sokanvagyunk
"A februári adatok alapján a többi régiós országban a benzin esetében literenként átlagosan 102 forint, míg a gázolajnál 152 forint volt a felár. Ezzel szemben hazánkban a benzinhez tartozó felár 170, míg a gázolajhoz kapcsolódó felár 187 forintot tett ki. A benzin tehát közel 70 forinttal, a gázolaj pedig 35 forinttal volt drágább csak a felárnak köszönhetően (nem véletlenül kereste a Mol degeszre magát tavaly)."
És akkor még nem írtam le az állam telhetetlen adóztatásáról, a konkurencia elűzéséről, a verseny megszüntetéséről, a kis kutak tönkretételéről.
kereső
@Pusztai: Nem méretes "faszság"- ez a echte mussolini fasizmuus alaptétele. De vitatkozzanak még egy kicsit az "irástudó értelmiségiek", hogy mi is van tulajdonképpen mostan...úgy tudományos alapon, tudományos megközelitéssel.
kereső
@sokanvagyunk: Nem húzta még le elég kisebb vállalkozás az árstop eredményeként a rolót, és adta át kutjait a MOL-nak. Kell még a többi is, sőt el kell érni ilyen nem piackomform , alattomos eszközökkel, hogy a "nagyok" is el kezdjenek gondolkodni...mert csak egy maradhat.Akárcsak az élelmiszer kiskereskedelemben is erre megy a játék..."állami árut, az állami áruházból.!!"

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.