A Spar egyenesen a kommunizmusban megszokott államosítással vádolja Orbánt, a kormány perrel fenyegeti az élelmiszerláncot.

Az elmúlt hetekben igencsak elmérgesedett a viszony a magyar kormány és a Spar között. A Spar egyenesen a kommunizmusban megszokott államosítással vádolja Orbánt, a kormány perrel fenyeget, így nem csoda, hogy felröppentek a pletykák, a cég kivonul Magyarországról.

Kivonul a Spar Magyarországról? – Ezekben a napokban dönt a cégvezér

Illusztráció: pexels

A VG.hu kérdésére Heiszler Gabriella elnök-ügyvezető igazgató úgy nyilatkozott, nem ő, hanem a tulajdonos dönti el, hogy kivonul-e Magyarországról a Spar.

Ezt nem én döntöm el, hanem a tulajdonos, de amennyire beszélgetek vele, még nem dőlt el

- mondta el Heiszler.

Az igazgató elismerte, hogy feszült beszélgetést folytatott Nagy Márton nemzetgazdasági miniszterrel, miután Hans Reisch SPAR-vezér március közepén egy interjúban kvázi államosítással vádolta meg a magyar kormányt, továbbá bepanaszolta az Európai Bizottságnál a kiskereskedelmi különadó miatt. Elmondása szerint a megbeszélést megnyugtatóan sikerült lezárni.

A kormány perre készül a cég ellen, erről viszont nem kaptak még semmilyen hivatalos értesítést.

Forrás: 24.hu

21 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nyírfa
Nem kell kivonulni, Orbánnak vége. Türelem, nem feladni, rengeteg pénzt áldoztak a hálózatra, az infrastruktúrára, ezt nem szabad a kormány kezére adni.
Viszont minden cég jól gondolja meg, akár nyugatról, akár keletről, hogy kockáztat-e magyarországi beruházást, amíg Orbán egyeduralkodik.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
simmering73
@Géza: Persze hogy nem sírunk miattuk. Vesszen a tolvaj fideszcsürhe.
Géza
@simmering73: Álmodozz csak, majd jön az ébredés!
Sakk Matt
@kereső: Lesz állandó halszag, mint anno a GUM áruházban?
kereső
@Maccska: Ennek is megvan a maga oka. A tik-tok a kinaiak alapvető nagy közönséget elérő digitalizált kém fegyvere, a felhasználók adatai a kinai népköztársasságba futnak be. Micsoda adatbázis!
Sakk Matt
@Maccska: Almát hasonlítasz villanykörtéhez..de ezt te is pontosan tudod.
bence
Ha nem a dagadt tolvaj diktálhatja az irányt azoknak akiket már kinézett magának és nem lehet az övé , akkor azokat mind a földdel akarja egyenlővé tenni ! Remélem a SPAR nem ijed meg egy elmebeteg , tolvaj fenyegetőzésétől és marad ?!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.