Egyre jobban dagad a botrány: a Mentőszolgálat már vizsgálatot indított, amiért kiszivárgott a jegyzőkönyv Varga Judit és Magyar Péter xanaxos esetéről.

Varga Judit miatt hatósági vizsgálat indulhat, Magyar Péter feljelentést tesz – Különösen védett személyes információk szivárogtak ki

Fotó: MTI/Máthé Zoltán

Varga Judit márciusi, Hajdú Péternek adott interjújában beszélt házassága mélypontjairól. Ekkor árulta el azt is, hogy egy alkalommal kihívta a mentőket, mert  Magyar Péter azt állította: benyugtatózta magát.

Fogtam, felhívtam a mentőket, és ahogy letettem a telefont felkelt, mint egy ilyen Netflix sorozatban, rám nézett üveges tekintettel, mond le őket, nem vettem be semmit

– mondta Varga Judit március 27-én.

Erről jegyzőkönyvet készített az Országos Mentőszolgálat, amit a napokban nyiélvánosságra hozott a Bors. Ebből az derül ki, hogy nem Varga Judit hívta ki a mentőket .

A bejelentő teljes neve nem látható a dokumentumon, mert a vezetéknevet kitakarták, így ez szerepel: Dr. Péter.

Különösen védett személyes adatok szivárogtak ki

- állítja Kunetz Zsombor egészségügyi elemző. 

Amennyiben egy ilyen cselekmény, akár egy politikai kampány közepén, akármikor megtörténik, abban a pillanatban az egész egészségügyi ellátórendszerben való hit sérülhet, hiszen holnap bárkiről kiderülhet, hogy alkoholista, nemi beteg, pszichiátriai kezelés alatt állt valamikor

– hangsúlyozta az RTL Híradónak Kunetz Zsombor, aki úgy látja, hogy ha kiderül: a mentősolgálat szivárogtatott, akkor a vezetőségének le kell mondania. 

Győrfi Pál, a mentők szóvivője közölte: „vizsgálat keretében ellenőrzik” az adatkezelés szabályosságát. Hozzátette „a dokumentáció a mentőellátás után, az EESZT rendszerébe kerül (…) ahol a beteg, a törvényes képviselője, vagy másik egészségügyi ellátó is hozzáférhet”.

Az biztos, hogy Magyar Péter sem tétlenkedik az ügyben.

Remélem, hogy a belső vizsgálatot tényleg elrendelték, hogy ez pontosan mi és hogy az én feljelentésem pedig érkezni fog ellenük is és a sajtótermékek ellen is

– mondta az RTL-nek Magyar Péter.

Forrás: Rtl.hu

20 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csak úgy....
azért ez az öngyilkos verzió kicsit enyhébb,mint mikor vona hirtelen buzi lett,juhász péter meg drogos,iszákos családverö..., már hazudozásból is gyengült a fidesz!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
nezelodo
Szerintem attól a dilibogyótól senki sem hal meg. Ha mégis beszedte, hülye volt, a hiperaktív asszonykájának kellett volna egy kis álomport adni, hogy nyugta legyen tőle. Az meg, hogy eddig ez érdektelen volt ez a történet, akárcsak a Tompika papírzacskóval a fején való kimentése a drogtanyáról, és a többi csikszivós fideszes története sem érdemelt említést a Rogán művek irodalmi működésében.
izéke
polt már intézkedett,nem történt semmi csak a brüsszeli gyurcsányszál ürgének öltözve ellopta a jelentést,majd orvul megjelentette a borsban,hogy a mentőket és a borsot besározza. De mi büszken kivédtük a támadásukat így nyomozás nem indul,csak Magyar ellen rágalmazásért :)))))
Pusztai
Amihez nyúl a fidesz, ahogyan tönkre akarnak mást tenni, mind visszafelé sül el.
Mindig is szóvá tettem, hogyan van, hogy óvodás szintű debil, ostoba fidesz kommunikációt sem tud az ellenzék kezelni???
Jött valaki, seperc alatt kibukott a hatékony kommunikációjával, mekkora balfaszok voltak az utóbbi 15-20 évben a ballib álellenzéki szarhalom.
csak úgy....
azért ez az öngyilkos verzió kicsit enyhébb,mint mikor vona hirtelen buzi lett,juhász péter meg drogos,iszákos családverö..., már hazudozásból is gyengült a fidesz!
csak úgy....
@Maccska: te cefetü bután fogsz meghalni!
nezelodo
@Maccska: Ugye, hogy milyen veszélyes világban élünk?! Nem elég nekünk az az egy xanax függő, itt lebeg a fejünk felett a rém, hogy újabb ilyen fazon lép a küzdőtérre! Remélem a mi nindzsánk majd legyőzi legalább egy NER gabonatárolóban, egy olyan zárkörű meccsen, amit addig játszanak, amig ő nem győz!
sokanvagyunk
Érdekes. Én azt olvastam a hivatalos irományban: A bejelentő neve: Dr. ... Péter. Valami szélhámos az ő nevét használta bejelentéskor?
sokanvagyunk
@sokanvagyunk: Én is tudok sakkozni... - berosálok. :)
fideszes gyökér
Varga Judit egy kétszínű csaló kurva.
CsipkeRózsa
@Sakk Matt: Magyar Péterhez kellett kihívni a mentőt, akkor nem Magyar Péter volt a bejelentő, hiszen észnél volt. Nem a felesége volt a bejelentő?
Billibácsi
Varga tehát tetten érhetően hazudott a mentők kihívását illetően. Akkor vajon még hány hazugság lehet a Hajdú- interjúban?.
balos
@fideszes gyökér: Hát nem tudom,de nekem a barna az mindig a szar színe!
Cherry
Ez az OV rib@nc remélem megkapja amit érdemel,

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.