Emlékeznek még a fergetegesre sikeredett magyarországi CPAC-dzsemborira, amin olyan magvas gondolatok hangozhattak el Orbán Viktor főszónok szájából például, mint a „…hajrá Donald Trump, hajrá európai szuverenisták! Nyergeljünk, vértezzük fel magunkat, irány a csatamező, és kezdődjék a választási harc” – mondat? Na, ezt is Ön közpénz-fizette….

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Az alapjogokért központ a modern autokráciák pofátlan cinizmusa, ami kiüresített demokratikus kellékeket vonultat fel, lám van itt jogállam hisz van minden, pl alapjogokért központ is. A tartalma pedig hát a legsötétebb állampárti tetves propaganda, az Orbán család közvetlen szolgálatában. Utolsó kötélrevaló banda. Ha valaki volt olyan mazochista és időnként egy pillantást vetett a tablón lévő személyek egyébként gyér munkásságára akkor könnyen megállapíthatta, hogy ezek egyszerűen hülyék. Ápolásra , megfelelő intézeti elhelyezésre jogosultak lennének, de egyben felügyeletre is mert veszélyesek a társadalom kisebb nagyobb közösségeire és főleg a gyerekekre, ha nem 18+ jelöléssel jelennek meg valahol a médiában. A kárpát-medencei repedtsarkú prostituált anyátok! Vót má? Ennyi unszimpatikus figurát ritkán hord össze a szél. Az meg csak ráadás, amikor ezek a szenilisek magyarázzák el a fityesz cselekedeteit.
uploads.disquscdn.com/images/c9089564edca96e287e632a14d5c68f3677041921019aa94a07a036bf537ad97.jpg?w=800&h
Eladott Ország
Szép dolog, hogy egy fideszes pártalapítványt így tömnek közpénzekkel, és még az Állami Számvevőszék sem vizsgálódhat miatta. Ez az Alapjogokért Központ is tárgya lehet egy hűtlen kezelési eljárásnak. Bónuszként terrorszervezetté is nyilvánítanám őket. Ki kell néha kapcsolódniuk munkaidőben, hogy jöjjenek a magvas, nemzetmentő gondolatok, valamint felkészüljön a narancs zoknis bajszi, mielőtt behívják hányni a közpénzes köztévébe. Fideszjogokért központ, vajon miből finanszírozza ezt a fityisz bukása után? "Az Alapjogokért Központ budapesti székhelyű, 2013 óta működő jogi elemző- és kutatóintézet. A Központ a nemzeti identitás és szuverenitás, valamint a keresztény társadalmi hagyományok megőrzését tartja elsőrendű feladatának a 21. század felfokozott, a jog területére is kiható globalizációs és integrációs folyamatai, technológiai változásai közepette." Jajj, anyám borogass! Felvételi "beszélgetés" a titkárnő jelölteknek:
uploads.disquscdn.com/images/b46a7cd35a605d517fd42b34a9f2ce1b350d21525d3374a873b5468c185f5141.jpg?w=800&h=361

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.