Magyar Péter sérelmezte, hogy a kampány során sem, sőt március óta nem kapott lehetőséget az ATV-n szereplésre. Majd miután nem kapott érdemi kérdést, kivonult a stúdióból.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

34 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Horizont
Ez nem egy szerencsés megoldás volt. Egyik fél részéről se. Egont nagyon csípem, de nem ezzel kellett volna kezdenie. Magyarnak pedig pihennie kéne pár napot. Diplomata volt. Nem rohanunk ki, mert ez sok szavazónak nem tetszhet.
Az ATV se piskóta. Soha nem lesz nyugalom.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Aki Én
Magyar: ,,Ami ma az ATV-ben történt, az egy előre előkészített provokáció volt. A megafonos propagandisták oldalain 1 perccel azután, hogy levettem a mikrofont, már kint voltak az előkészített posztok. Igen hibáztam. Abban hibáztam, hogy elhittem, hogy egy korrekt interjút akarnak készíteni. Többet nem fog előfordulni. Messzire elkerülöm a Fidesz házitelevízióját.
Néhány információ az ATV kapcsán: 1.) az ATV reklámidejét a Mészáros Lőrinc cége, az Atmedia értékesíti 2.) az ATV befogadja a Rogán-művek uszító kormányreklámjait 3.) az ATV vezérigazgatója Németh Szilárd NER-lovag, Németh Sándor Hit Gyülekezete- vezető fia 4.) az ATV online szerkesztője Hit Gyülekezete tag 5.) az ATV online másik szerkesztője Morvay Péter, volt l11/ll-as ügynök 6.) az ATV közéleti műsorainak szerkesztője Hit Gyülekezete tag 7.) Az Egyenes beszéd főszerkesztője és a Spirit Fm szerkesztője, Hit Gyülekezete tag 8.) az ATV online divíziójának vezetője Gavra Gábor, akit az elhíresült bajai videó ügy miatt távolítottak el a HVG-től 9.) az ATV reggeli műsorainak szerkesztője Hit Gyülekezete tag 10.) Németh Sándor, az ATV tulajdonosa és a Hit Gyülekezete vezetője az " stentiszteletein" rendszeresen uszít a TISZA Párt és személy szerint ellenem és a Fidesz mellett kampányol. Cégei milliárdokat kapnak a NER-től."
Pusztai
A dosszié: www.atv.hu/belfold/20240610/masfel-perc-utan-otthagyta-az-atv-studiojat-magyar-peter

A Magyar Újságírók Szövetsége alelnökének a véleménye:
“Ha a főszerkesztőnek baja van az éppen legerősebb ellenzéki párt vezetőjének korábbi nyilatkozatával, akkor azt biztos, hogy adáson kívül kell megbeszélnie a politikussal.
A tv-t nem használhatja erre.
Lépre csalni a politikust, lekutyakomédiiázni a nyilatkozatát, és a cég sértettségét a választási siker kapcsán aktuális kérdések elé helyezni, lemondani a kérdezés lehetőségéről, az önmagában az újságírói pozíció feladása.
Nem egyenes beszéd...”
Pusztai
Emlékezzünk Pokornira, néhai atv helyén a Napkeltében, hogyan állt fel, MP csak leutánozta.
Pusztai
Láttam élőben, nem tetszett sem Egon, sem MP.
MP-nek le kell higgadni - és pláne felkészülni a provokatív kérdésekre, - ha akar valamit a politikától, mert bukta lesz, megutálják.
Pláne az előzmények után a téma adott volt.
Hibázott, de Egon is, amikor többedszer provokált és nem válaszolt MP kérdésére.

Egyébként azt vettem észre az utóbbidőben: Egon romlik.
Béla333
Mindannyian tudjuk már évek óta, hogy az ATV-t a maffia pénzeli, cserébe néha kér tőle egy-egy szívességet.. (mint a Keresztapa című filmben is láthattuk...)
Most Rónai Egon a maffia utasításainak megfelelően a gratuláció elhangzása előtt nekiesett Magyarnak...
Magyar meg nyilván fáradt is volt, reggel 6-ig ünnepeltek...
Egyébként volt már egy hasonló története az ATV-nek, amikor Kálmán Olga ugyancsak egy választás másnapján gratuláció helyett Schiffert provokálta a véleménye miatt. Emlékezhetünk erre...
Nem kell mindig aljasnak lenni az ATV-nek a potyapénzekért, csak amikor szólnak Arrogáns Tóniék a propaganda minisztériumból!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.