Pár percig tartott a mai interjúja.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
namihami
@rücsü41: 13.58:
Mire más téma egyáltalán sorra kerülhetett volna, addigra Petya bedobta a durcit és kihúzott a stúdióból. Nem maradt rá idő. Ha válaszol (és nem durcáz), akkor ez egy félperces részlet lett volna! Csak egy riport nem a teherautó platója, ott biza (személytől és riportertől függően) kérdezni is szoktak. Örök homály marad, hogy miről kérdezhették volna.
A Vicseknek is meglehet ezügyben a véleménye, ahogy (mint olvashatod) nekem/nekünk is megvan. Még lehet...
sokanvagyunk
Az biztos, a magyar miniszterelnök péntekenként a rádióban egyszer sem került ilyen helyzetbe, mert neki egy nagyon kemény mikrofonállványa van.
Béla333
Képzeljük el, hogy a maffiafőnök bemegy egy riportra Rónai Egonhoz...
Vajon az Egon akkor őt is szembesítené hogy miket mondott a magyaroknak ami nem volt igaz?
Vagy ez azért már elképzelhetetlen? Egonnak és az ATV-nek csak addig terjed az igazsága, amíg nem a cégnek adományozó maffiózót kellene szembesíteni?!
KisTehen
@rücsü41: hagyd már a mosdatást ... a riporter arról kérdez, amiről akar ... kivéve orbán esetében ... de ugye ner péter nem orbán
sokanvagyunk
@KisTehen: ő meg nem a gyevi bíró - még.
rücsü41
@KisTehen: Ha szerinted így van, akkor a megkérdezett meg arra válaszol amire akar.Ha arról kérdezték volna Magyart hogy Varga Juditot hányszor fektette hetente két vállra, akkor arra is válaszolnia kellett volna?Ugyan már!A TV-ben a riporter nem azért van hogy a saját, illetve a munkaadója cégének igazát bebizonyítsa, ahogy Vicsek úr mondta ,ennek a problémának a lerendezési helye nem a helyszíni riport tere, ezt a ügyet máshol kellett volna a TV-nek rendezni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.