De ez még mindig nem a vége.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Egy mókás de relevánsnak tűnő tapasztalat

Ahogy az várható volt ártunk és qurmányunk pribékjei – mint 2002-ben - ezerrel hisztiznek

A derék Dávidkát a „gyanú” szállta meg, míg a Mráz mester és csapata azon küzd, hogy a fővárosi zembereket elégedetlenkedésre hangolja. Legfőbb „érvük”, hogy gyanúsan sok az érvénytelen szavazat. Mármint annak, aki ezt így szeretné látni, pontosabban láttatni. Népünk daliás szemefényének unoka-öcsikéje – úgy tűnik meglehetősen egyértelmű, hogy ez nem genetikus, mert nem vérrokonok – szintén erőteljes értelemzési fogyatékosságokkal küzd. S abban is hasonló – pedig ő nem is jogász – nem zavartatja magát a vonatkozó törvények ismeretének hiánya miatt sem.
Elhanyagolható szempontként kezeli az az alapvető tényt, hogy
egyfelől; a mintegy 30%-al rendelkező Magyar Péter egyenesen javasolta híveinek, hogy szavazzanak érvénytelennel a főpolgi választáson,
másfelől; az egyértelműen szarkeverésnek szánt Lexi-visszaléptetési akciójuknak is nagy volt a hordaléka!! =))
Ami pedig magát az érvénytelen szavazatokat illeti még a Párt központi napilapja is elismeri: „Szikra Levente, az Alapjogokért Központ vezető elemzője azt mondta lapunknak, a választási eljárási törvény VILÁGOSAN MEGHATÁROZZA, hogy mikor minősül érvénytelennek egy szavazat: ha nem felel meg az érvényes szavazás már említett feltételeinek, vagy ha olyan jelöltre adták le, aki kiesett”
Na és a móka; Az az igazság, hogy nem zárható ki, hogy a derék propeller.hu a ludas, akik az MTI-re hivatkozva „Lehet menni karikázni – Megnyitottak a szavazókörök, indul a szavazás” címmel serkentettek (azóta javították) szavazásra.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.