Az egyik áldozat egy helyi önkormányzati képviselő.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

szaboria1
Szomorú hír: Tegnap volt egy komment aki egyből a romákra gondolt. Jólenne ha megvárnák az igazi híreket.
namihami
Milyen magas egy ilyen rázógép? Hogyan érhetett el egy nagyfesz (több kilovolt) távvezetéket , ami (már csak az áthúzás miatt is) nemigazán talajközelben fut!
Pusztai
Pardon!

"Két csodálatos ember és családapa ment el, akik nagyon sokat dolgoztak és tettek. A családjuknak éltek, nagyon dolgos emberek voltak.
Mindenki összetört a hír hallatán, mindkettőjüket nagyon szerették

– mondta el egy helyi férfi. Hozzátették, hogy azt ők sem tudják, mi is történt pontosan azon a tragikus napon, de ők úgy hallották, hogy a kinyitott rázóponyva ért hozzá a magas feszültséghez, míg mások szerint egy traktor is szerepelhetett az esetben, és a magasfeszültség először a munkagéphez ért hozzá.
Biztosan azonban még nem tudni, a rendőrség jelen pillanatban is nyomoz az ügyben.

Eközben a településen a két súlyos sérültért imádkoznak: információink szerint a két nőt jelenleg is kórházban kezelik, és bár állapotuk stabil, de továbbra is válságos."

hât ezt benéztem.
Bocsánat, ez tragédia. :((

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.