Szerinte Gyurcsány a DK legutolsó választási teljesítményéből sem fogja levonni az egyetlen helyes következtetést.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Őrnagy
@kereső: Gyurcsányék addig "Készültek", amíg kifogyott mögülük a támogatás. Itt már szó nincs "leuralási" lehetőségről (az "árnyékkormányt" is feloszlatták) Ők már legfeljebb a túlélésért küzdhetnek (ha lesz hozzá municiójuk) nem leuralásért.
kereső
@Béla333: Nagyon nem jól látod mindazt, ami most Magyarországon zajlik. Maffiát emlegetsz egy demokratikus pártnál? Magadnál vagy? Nem hiszem. Neked a "zsidók" a gyurcsány házaspár és a dk. Mit akarsz egy 8%-os párttal leuraltatni? A mihazánkat, a kutypártot? Más nem maradt itt állva a választás után...a Tisza felfalfalta a azt az ellenzéket, amit te oly nagyon védesz a dk-tól, ja és a dk-t is. Vak és teljesen süket vagy a történéseket illetően. Gyurcsány nem fog "feltámadni", attól ne félj...el fog sorvadni 2026-ra az egész demokratikus oldal. Abszolút hülye vagy megitélni a társadalmi mozgásokat. Amit gyurcsány kinál...a nyugatos demokratikus liberális jogállam , arra nem vevők a magyarok. Nyugatból nekünk csak a jóléti társadalom kell. És, tudod, ennél nagyobb sértést-és jellemtelen gyalázatot, amit MP összegyurcsányozott a kampányban, esetleg még te vagy képes elkövetni...Na, de már megirtam még a választás előtt, kit fogsz majd "lezsidózni" hitler módjára, ha nem lesz a dk?? Hm...ja, hogy majd akkor megnyugszol és kis világodban minden a helyére kerül, le lesz váltva orbán, bagy nem, felszámolódik a NER, vagy nem, az oligarchák elsétálnak, vagy nem is kell nekik. Nyugodj bele Béla, hogy nem gyurcsányon fog múlni...hanem MP-n. Úgyhogy gondolj a jövődre Béla, és csak maffiázz tovább, de lehet, hogy nem jól teszed. Mert az, aki most a nagy kedvenced, az sokkal agresszivebb mint orbán, és sokkal hamarébb leszámol mindazokkal, akik majd esetleg rossz szót mernek szólni...azaz kritizálni merészelik. Nyugodj le Béla, és ne hülyülj tovább, árt az egészségednek..
kereső
@Őrnagy: Látod, hogy nem látja...
Ezodabasz
@Őrnagy: ma, 20:09 Most is az van te faszkalap! Egypártrendszer, fideSS maffia. Te nem látod a fától az erdőt?
Jaa gyagyás vagy, így már értem...Ha csak ezt a picsányi országunkat nézzük akkor is látni kell hogy vannak még értelmes emberek! Olyanok akik vitaképesek és érdemes rájuk odafigyelni! Kutyapárt kurwa jó, MZP is kikupálódott, Mesterházy Attila meglepően jól beszélt már egy ellenséges(hír-TV) műsorban!
Csak remélni tudom, hogy Magyar Péter és a Magyar nép nem fog 2026-ig a lejtős pályán elcsalható választásokra várni!!!
Béla333
@kereső: tegnap 22.07
Egyre jobban az agyadra húzódik a DK verségnek kikiáltott eredménye.
Soha nem zsidóztam senki, valakivel összekeversz.
Nem azt írtam, hogy ma akarja a DK/Gyurcsány leuralni az ellenzéki térfelet, mert ma még nem tudjuk mit akarnak, de eddig, a megalakulásuk óta ez volt Gyurcsány fő célja.
Kis időre hagyd abba a kommentelést, mert szemmel láthatóan egyre jobban bekattansz...!!!
Pihenj! Rád fér!
kereső
@Béla333: Nem értesz te semmit Béla, és csak vádaskodásra futja a kis csökevényből. Jól meg lehet ebből élni, na de minek? Szánalmas vagy a bekattant gyurcsány gyúlüöletteddel együtt. Ne nekem kináld a pihenést, hanem inkább magadnak..és ezentúl foglalkozz azzal, amivel egy idős vagy. Rajongj, imádj, gyúlölj...ezek mind egy tőről fakadnak, az emberi korlátoltságból. Na, szevasz Béla...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.