A külügyminiszter szerint az EU semmibe vette Magyarország döntési jogát.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

24 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Béla333
"A külügyminiszter szerint az EU semmibe vette Magyarország döntési jogát."

A döntés joga meg volt nektek, ti mocskos hazaáruló oroszcsicskák és ti úgy döntöttetek, hogy az országunk érdekei elé helyezitek az oroszok érdekeit!:
"Mint azt Josepp Borrell, az unió külügyi és biztonságpolitikai főképviselője elmondta, találtak egy olyan jogi megoldást, amivel semmibe vehetik a magyar vétót. Erre a lépésre azután szánták el magukat, hogy előtte a NATO-hoz hasonló alkut kínáltak az Orbán-kormánynak, de az nemet mondott rá, ami Borrell szerint azt jelezte, hogy „Budapest álláspontjának köze van az Oroszországgal való szoros kapcsolataikhoz”, vagyis az Orbán-kormány Putyin érdekében gátolja az oroszellenes EU-s intézkedéseket."
444.hu/2024/06/24/tenyleg-kihagytak-magyarorszagot-a-legujabb-eu-s-szankcios-dontesbol-sertetten-posztolt-rola-szijjarto

Akkor meg ne nyivákoljatok! Majd akkor óbégassatok, ha a 7-es cikkelyt is életbe léptetik és elveszik a szavazati jogotokat is...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nemkati
@Horizont: És ez is: "Rácz András: Ennek az egész tevékenységnek Magyarország nem a célja, Magyarország csak egy eszköz. A cél az az EU és a NATO egésze. "
Eszközök vagyunk az oroszok kezében az EU és a NATO elleni orosz tevékenységben.
kereső
@nemkati: 18:41 Bizonyára tudnak, nem véletlenül jött a NATO főtitkár és nagyon komoly figyelmeztetést kaphatott orbán.
Úgy tudom , hogy aláirásokat is gyüjtöttek az EP-ben, hogy zárják ki Magyarországot a soros elnökségből...csak épp a lehető legrosszabb időszak, mert a régi EP már nem ülésezik, az új meg valamikor júliusban tartja az alakuló ülését. Milyen qrva szerencséje van ebben is ezeknek az árulóknak.
kereső
@nemkati: 17:28 Főleg akkor, ha arra irásos szerződésben vállalt kötelezettséget.
nemkati
@kereső: Hiába van szerencséje, az iránta való bizalom nulla, és utálja a legtöbb úniós ország és képviselőik. Egy undorító kígyó, kíváncsi vagyok, hogy fog bárki is együttműködni vele az únióban. Azon kívül, hogy ő a soros elnök, nem lesz frakciója, tehát nem lesz szava, befolyása. Remélem, most Meloninál odatartja a másik orcáját is a pofonért.
Géza
Kilépni az EU-ból és a háborús uszító NATO-ból is. Elég volt ezeknek a megvett, amerikai zsidó bankár és spekuláns érdekeket kiszolgáló tömeggyilkosoknak a diktatúrájából!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.