A köztelevízióban beszélt a terveiről a miniszterelnök.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
szaboria1
@kereső: Ezért két széket akar megülni.
kereső
@szaboria1: A "magyar" szék már kicsi neki...kinőtte. Tönkre tett egy társadalmat, most neki megy 440 milliónak a "patrióták"=hazafiak!! segitségével. Ez már túlmutat a nacionalizmuson. És még egy "fogalom", amit kisajátit magának.
Viszont itt sokan tévedésben leledzenek, mert ha az olaszok, marine le penék csatlakoznak ( a francia párt csak megvárja a törvényhozási választások második fordulóját...ezért is kérte az EB-től a frakció csatlakozási határidő meghosszabitását július 8-ig), akkor már nem a fideSS 11-e a legnagyobb . De mint menczerék érvelnek, orbánnak mint alapitónak meghatározó szava, és jogai lesznek. És, ha tényleg csatlakoznak az olaszok, franciák, netán a hollland gerd wilders...akkor a tömegvonzás törvénye alapján lesznek még más kisebbek is. És akkor bekövetkezik "brüsszel elfoglalása, mert ez a frakció feljön a harmadik helyre..., ha nem a másodikra.És indulhat Európa fasizálása...és ukrajna támogatásának leállitása, az orosz/kinai érdekek érvényesitése. Innen már ki a lóf@xt fog érdekelni a magyar jogállamiság, a magyar demokrácia helyzete. Senkit...Micsoda történelmi idők tanúi vagyunk a "béke" jegyében, és ehhez csak az kellett, és az kell, hogy a jók ne tegyenek semmit.
szaboria1
@kereső: Csak egy dolog van a pénz! Orbánékról tudják, hogy korruptak
kereső
@szaboria1: És? Ezek a pártok mind tele vannok oroszokhoz kapcsolódó korrupciós ügyekkel. Az olaszok-nem meloniék, hanem salvini pártja.
balos
@szaboria1: Hát elnézve a "beépített" kofferjét már a replőn is "két" jeggyel utazik!Azért remélem,hogy előbb utóbb a szárnyon kap pótszéket!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.