A politikus szerint Orbán világkörüli útja a magyar nemzeti érdekek elleni legsúlyosabb árulás.

A DK-s politikus azt írta a Facebook oldalára: 

Az elmúlt héten Orbán Viktor fogta magát, felhuppant „honvédségi” magánrepülőjére, és a szó szoros értelmében világkörüli útra ment. Senki se kérte meg, hogy így tegyen. Sem itthon, sem Európában. Magánakcióját azonnal elítélte az EU minden vezetője. A jutalma megvetés és gúny. Nekünk, magyaroknak, pedig megint nem marad más, mint a szégyen.

Amit Orbán tett, azt nem a nemzet érdekében tette. Nem is a békéért. Elérni nem ért el semmit, esélye sem volt rá. Csak el akarta nekünk játszani a világpolitikust. Egyben szívességet akart tenni a gazdájának, Vlagyimir Putyinnak, és üzletfelének, a kínai elnöknek. És gyerekes módon fel akart vágni a világban egy olyan tisztséggel, ami sosem volt, és sosem lesz az övé. Orbán Viktor nem képviseli az Európai Uniót.

Dobrev úgy érvelt:  következő hat hónapban Magyarország lett volna az Európai Unió Tanácsának soros elnöke. Ennek a feladatnak semmi köze a világpolitikához. De ritka, különleges alkalom lett volna arra, hogy a kormány felébressze az európaiakban a jóindulatot hazánk iránt, és hogy elérjen számunkra fontos döntéseket Brüsszelben. Hát ezt most fújhatjuk. A magyar elnökségnek vége, befellegzett neki, még mielőtt elkezdődött volna. Orbánnal ezek után senki nem fog tárgyalni, semmiről. És nem lesz senki kíváncsi arra sem, hogy mit szeretnénk mi, magyarok.

Váratlanul megszólalt Dobrev Klára – Árulást emleget, ami szerinte megvetést és gúnyt okozott

Dobrev Klára Fotó: Facebook/Dobrev Klára 

Orbán világkörüli útja ezért a magyar nemzeti érdekek elleni legsúlyosabb árulás. Egy most már hivatalosan is szélsőjobboldali miniszterelnök hiábavaló vergődése a figyelemért és az elismerésért. Kínos szereptévesztés, mellyel lerombolja a hazánk iránti megbecsülés utolsó maradékát, és szándékosan gyengíti azokat a szövetségesi kötelékeket, amelyek egyedül biztosítják Magyarország békéjét és biztonságát. Nem, Orbán Viktor nem képviseli Európát. És nem képviselhet bennünket, európai magyarokat sem

- tette hozzá a Demokratikus Koalíció politikusa 

40 hozzászólásarrow_drop_down_circle

FLETÓ
Nagyapád (a vén spicli) Moszkvába járt árulkodni, te meg most Brüsszelbe ármánykodni! Ugyan má', Klári!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
FLETÓ
@bence: Hinni a templomban kell! Ha neked az a jó, menj oda!
koszpeko
@csak úgy...: "érdekes,hogy a gyurcsány házaspár több mint 14 év után világosodott meg , - mond meg mitöl van ez,mond miért van ez?"

Hol voltál az elmúlt 14 évben, és hol volt messiásod?
kereső
@Szegény Dzsoni és Árnika: Ami azt illeti a tisza párt/MP párt/Magyarország Eu-s képviselőitól még bal-bla-t sem hallottunk orbán világkörüli utjával kapcsolatban.Arról a qrva nagy , hazánk számára "dicsőséget" eredményező békemisszióról.
bence
@FLETÓ: ! Ne engem küldj , nem én vagyok ott hanem te !!! A nagy kereszténynek nevezett pártoddal akik kilopják a szemedet úgy , hogy te még tapsikolsz is hozzá !
FLETÓ
@bence: Nem vagyok ott, nem vagyok párttag sem! Egyikben sem! Nem is küldtelek, csak mint tényt közöltem!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.