Hurrá! Itt a kánaán, amire vártam és azt hiszem sokan vártak. Erre nem más, mint személyesen Morvai Krisztina jogosított fel.

Feltöltő: IT
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nanena
@reviden: Ezt a nőt azért a racionálisan gondolkozó emberek nem veszik komolyan. Bár hogy az EP-ben hogy fog viselkedni, az talány. Lévai normálisan indult itthon, aztán magától elszállt, buta 'nagyságos asszonnyá' változott Brüsszelben. Lehet, hogy Morvai majd egy fordított utat jár be. Ez az optimista szcenárió.
adsl70
senki nem kenyszeritett a hitelnel, nem ertem miert kell mindenert az allamot hibaztatni. Senki nem beszel az egyenek( 18 mar elmult) felelosegerol. Ha egyoldaluan felrugod a szerzodest akkor jogoasan arvereznek. Akinek nagyon nem megy az valtson at fix reszletre.
IT
@adsl70: úgy látom nem sikerült annyira irónikusra, mint gondoltam :)
nanena
@IT: Ez valószínüleg azért van, mert a fentiekből nem derül ki az irónia. De a teljes bejegyzésedből igen, ami nagyon jó.
huhu
Az a baj, hogy Morvaiból nem lesz szalonna!
Alexandrosz
@adsl70: én úgy tanultam anno,hogy a szerződés két fél között közös vélemény alapján kell létre jönnie.A pénz felvételekkor volt e már olyan személy (adós) aki feltételeket szabhatott a hitelezőnek.A kiszolgáltatottal szemben vissza élni etikátlan dolog,és a pénz intézetek folyamatosan ezt teszik.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.