A kamionok autópályán történő előzésének tiltásának további bővítését kezdeményezi a Fidelitas győri szervezete - közölte a szervezet elnöke csütörtökön sajtótájékoztatón Győrött.

Forrás: InfoRádió
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

aszfaltboy
Ha egy mód van rá valaki legyen a pártfogóm,hogy bejuthassak a fidelitas szervezet, vagy csoport tagjai közzé.Segitenék a jelenleg igen gyenge ötletelő emberüknek,hisz hülye ötlete normális embernek is lehet.
Javasolnám,hogy magyarországon a tehergépjármü forgalmat tiltsák be,0-24ig. Zavarja a fidelitas millás autókkal közlekedő tagjait a látványuk,rontják a levegőt,stb.
Majd ha ez törvénybe sikerül foglaltatni, akkor ráérnekgondolkozni,hogy az izzadságos munkával megkeresett vagyonkályukat vajon mireköltsék,mert nicsak nincs ami az árut időre a cimre szállitsa.Kellene már nekik egy ember aki gondolkozik helyettük,mert az nagyon fárasztó nekik.Félő,hogya sok gondolkozástól még izomlázat kap a kis pici agyuk.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.