Átfogó és mély reformokat tart szükségesnek Bokros Lajos közgazdász, akit az SZDSZ kormányfőjelöltnek ajánlott a szocialisták számára. Bokros azt ígéri, hogy hatékonyabbá és jobbá tudná tenni az egészségügyet, az oktatást, a közigazgatást és az adórendszert is. Megszüntetne kiváltságokat, de szerinte ettől csak igazságosabb lenne a rendszer. Összegyűjtöttük programjának fontosabb elemeit.

Forrás: origo.hu
Feltöltő: Sakura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
menasagh
Az volna az igazi jelölt aki azt ígérné, hogy a hiányokat a tolvajokon hajtaná be, akik pár év alatt lettek multik a közös vagyonból.
Bámi más ígéret a dolgozók terhére megy !
Marijja
@kir: a jobban felszerelt,,,nemtom, nem azon múlik az oktatás szinvonala, a minőségi munkán inkább, az pedig a pedagógusokon múlik....kevesebb iskolában a több gyerek...nem hiszem, hogy az minőség lenne......a bejárással meg az a gond, hogy a szülők dolgoznak.....szerencsés esetben persze, ergo a bejárás miatt korábban kel a gyerek..nemnem, nem ez a a járható út.....minőség és ne mennyiség a lényeg, egyszerűen nem szabad fiskális szemmel kezelni az oktatást, persze ésszerűség legyen, de ne a minőség rovására...
sara
menasagh

ez egy jó kiindulási pont lehetne :-) , de megnézhetnék a
(korrupt )közalkalmazottak, köztisztviselők vagyonát az adóbevallást soha nem készítő de jól élő,gazdagok vagyonát
lenne itt bevétele az államnak, csak persze az sokkal macerásabb lenne és ahogy a mondás szól " holló a hollónak nem vájja ki a szemét "
menasagh
@sara: Ez volna az ideális, minden más esetben mindegy ki kerül a polcra, mert az csak velem, kis emberrel fog kitolni.
sara
menasagh

bizzunk benne hogy lesznek akik vállalják a macerásabb
megoldást is

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.