Az elmúlt szombathoz viszonyítva nem volt jelentős csökkenés a villamos energia fogyasztásában hazánkban. A MAVIR rendszerirányítási igazgatója kifejtette: a rendszerirányító központ szemszögéből kockázatot jelent egy ilyen figyelemfelkeltő akció, mert a fogyasztási igények változását követnie kell az erőműveknek.

Forrás: hirszerzo.hu
Feltöltő: ugyeugye
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

ugyeugye
na ez akkor legalább olyan hasznos kitaláció, mint az óraállítás! grat!
zsolti
nem kitaláció, és kár, hogy a Hírszerző sem érti. nem a fogyasztás csökkentése volt a cél, hogy ti. akkor, arra az órára, számszerűsítve kimutathatatóan visszaessen a fogyasztás... ez egy figyelemfelkeltő akció, hogy hahó emberek, el fogjuk baszni a Földet, ha így folytatjuk. ennyi, és nem több. és, hogy most beszélünk róla, meg előtte beszéltünk, ez már maga az eredmény, az akció célja.
ugyeugye
@zsolti: a MAVIR fogasztási görbéje éppen azt mutatja, h megnőtt a fogysztás. hajrá! csak kampányoljunk a süket füleknek.
zsolti
@ugyeugye: jobb ötlet? nincs több kérdésem.
menasagh
Sajnos akik meg kellene értsék és a spórolásuk látványos lenne, azok röhögnek a markukba.
ugyeugye
@zsolti: nyugi. nekem sincs. ;) egyelőre

@menasagh: sajnos neked van igazad.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.