Ismét az előre hozott választásokkal riogatja a szocialistákat az SZDSZ. Horn Gábor ügyvivő a köztelevízió reggeli műsorában azt mondta: ha Bajnai Gordon nem tartja magát a korábban ismertetett megszorításokhoz, vagy azt felpuhítják a szocialista képviselők, elkerülhetetlen lesz az előre hozott választás.

Forrás: ma.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

zsolti
ja hát ő most nagyon bátor - hogy ki mit puhítson fel, vagy ne - az SZDSZ-nek már nincs vesztenivalója, könnyen veri más farkával a csalánt.
furfang
Azt is mondta, hogy tudja, hogy van a FIDESZ-nerk programja, de az kapitalista ellenes, piac ellenes, és nemzeti.És ezt ők nem akarják semmiképpen. Tehát ebből következik, hogy ők mit is akarnak: kapitalista, piacorientált, és globalista, tehát a nemzeti törölve. Hát ezért utálom én az ő politikájukat.
Csubaka
Szerintem már sok szoci képviselő is azt akarná, mert teli a hócipője mindenkinek az SZDSZ-es trükközésekkel. Pedig az SZDSZ-t nem csak a parlementből való kimaradás veszélye fenyegeti, hanem a szakdás lehetősége is. Lassan úgy néz ki, hogy csak a budapesti szavazók vannak mellette a vidék már feladta a pártvezetéssel együtt.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.