A héten kézbesítik több mint nyolcmillió választópolgárnak a június 7-ei európai parlamenti választásról szóló értesítőt és ajánlószelvényt. A Fidesz az ajánlószelvények összeszedése mellett telefonos kampányba és aláírásgyűjtésbe is kezd - olvasható a Népszava és a Magyar Hírlap keddi számában.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

paparazzi
Akkor már inkább a Jobbik. Nekem ez a Navrasicsos, kifáradt Orbános párt már nem szimpi.
bigyibogyo
nah ezert kampanyol a jobbik ellen
egymstol viszik a szavazokat
nyirtass
A fidesz elszámoltatást ígér és a fehérgalléros bűnözés felszámolását?
Nem hinném, hogy rosszul tudom, hogy Surányit is ők húzták ki a sz@rból és az elszámoltatás alól, mondván "rosszabb megítélése lesz az országnak, ha elszámoltatják Surányit és eljuttatják oda ahova való, mintha szemet hunynak pár millió vagy milliárd ellopott forint felett"
Így akarják elszámoltatni a többi fehér gallérost is? Kösz, az ilyenből nem kérek. Kecskére bízni a káposztát.
A másik, hogy elveszett szavazatok a Jobbikra voksolni?
Na ez a másik igen átlátszó hazugság. Már csak azért is, mert EP listás szavazás lesz ami eredetileg sincs "parlamenti küszöbhöz kötve". Ahány ember szavaz, az egyenként számít egy egy szavazatnak az EP-s képviselők részére. Az egész országban leadott szavazatokat összességében számolják és nem kerületenként vagy településenként.
Mind ez azt bizonyítja, hogy még a fidesznek is komoly ellenfél a Jobbik, jelen százalékos arányában is. De ez a százalékos arány naponként is erősen növekvő tendenciát mutat. A héten az egyik fideszes választókörzetben 20 %-ot ért el. Hát ekkora az indexünk most, /még ha a médiának kötelező is ezt tagadni/ és naponként rohamosan nő.
Megértem szegény fideszt, hogy fél. Az elmult 20 év alatt az ország minuszba süllyedt az épülés helyett.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.