Érdekes Brády Zoltánnak, a Kapu című folyóirat főszerkesztőjének a FigyelőNet-nek tett nyilatkozata. Brády elárulta, hogy az író, színész, katona Florest a hazai politikai állapotok kényszerítették távozásra.

Forrás: nol.hu
Feltöltő: Sakura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
fierce
Nem valószínű, hogy a halálának köze lenne ehhez.Ha valakit érdekel, a Bombagyáron talál egy reálisnak tekinthető magyarázatot.
bigyibogyo
bombagyar, na ne.
olvastad amit a szerver lefoglalasrol irtak? vicc. tomcatnel nagyon kell figyelni,h az igen kreativ fantaziaja altal megelt dolgokat irja -e le vagy telleg van valami infoja...
/ Irhatna valami klafa scifit, akar politikait is abbol ugyis hiany van :) sot, utoljara politikai scifivel nem is talalkoztam a vad palmak ota, az meg 90es evek eleje :F /
vukkocska
AZT MONDTA KEPES, A FELVÉTELNEK NINCS HAZAI BELPOLITIKAI VONATKOZÁSA. Ezt kizárólag azért írtam nagybetűvel, mert "paparazzi" és "orogordog" már találgat, készítik a gyilkosság elméletét. Először meg kell nézni a felvételt, aztán lehet kombinálni.
paparazzi
@vukkocska: És téged miért zavar ha kombinálgatunk. Én bármit el tudok képzelni és annak az ellenkezőjét is.
vukkocska
@paparazzi: semmi gond, csak az a baj, hogy van, aki készpénznek veszi. Mint ahogy az újságokban megjelent irományokat is.
paparazzi
Azt nyugodtan lehet készpénznek venni, hogy ez az ember nagyon sok érdekcsoportnak útjában állhatott.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.