Rózsa Flores Eduardo nem volt a Jobbik katonai vagy stratégiai szakértője - felelte kérdésünkre Szegedi Csanád, a Jobbik alelnöke. A fenti állítás Szemenyei-Kiss Tamás újságírótól származik, aki a bolíviai események után közölte: a lelőtt Flores itthon a Magyar Gárdát és a Jobbikot is ellátta tanácsaival. - Rózsa Flores az utóbbi években a nógrádi szervezetünkkel állt szoros kapcsolatban - mondta Szegedi Csanád -, én is ismertem, délvidéki hősként tekintettünk rá. De a párt és a Magyar Gárda ügyeit érdemben nem befolyásolta, politikai tanácsokat nem kértünk tőle.

Forrás: nol.hu
Feltöltő: tsabeeka
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
orogordog
Fodor Gábor meg neobolsevik ennyi!
Egy szar mindegyik!!!!!

Egyik sem demokratikus!!!!!!!!

Hova jutottunk?
orogordog
Trianon
Trianon a világ történelem egyik legnagyobb szégyene,
igazságtalansága és kegyetlensége!
rodeotigris
@orogordog: Soha senki nem fogja felülvizsgálni trianont és nekünk soha senki nem fog jogorvoslatot vagy bánatpénzt adni.Nem úgy mint a zsidóknak a holokauszt miatt.
Ők több millió dollárt és eurót nyaltak már be különböző országoktól a holokauszt címén 3millió zsidó haláláért és egy pár bebörtönzéséért.
Nekünk az ország 70%át lecsatolták vele együtt 6millió magyart akiket a mai napig meg (akarnak) fosztanak magyarságuktól.Semelyik másik országot nem súlytoták ilyen módon a háború miatt.Minket miért?
Ja és lakosság arányában(egy főre jutó) mi fizettük a legtöbb büntetést.

Ha ez valaki szerint igazságos.......
nyuszigyuszi
Ne feledjük soha, hogy volt egy olyan "miniszterelnöke" - de inkább szégyenfoltja - ennek a "Qurva országnak", aki megtagadta a Trianon által a határainkon kívül rekedt magyarokat és leszármazottaikat, továbbá az ÁVH-val véresre verette az október 23.-a nemzeti ünnep 50. évfordulóján az ünneplő magyar népet a saját hazájában!
Hét évnyi regnálásával pedig gazdasági káoszba döntötte és nyomorküszöbre lökte a egész országot! Aztán lemondott szépen és köszöni jól van?
De ezt SOHA nem szabad elfelejteni!
Ehhez képest a zsidók régmúlt holokausztja /meséje/ legyen inkább a zsidók baja, nekünk magyaroknak oszt mi közünk hozzá?
A palesztin nép exodusát és holokausztját - s éppen ezen holokoszozó zsidók által generálva - miért nem emlegeti fel a világban soha senki?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.