Ismét kirohant a hírTV ellen a liberális főpolgármester. Kollégánk arról kérdezte Demszky Gábort, hogy mi a véleménye az ügynökmúlttal rendelkező Kivágóné jelöléséről, akit a szocialisták az előzetes letartóztatásban ülő Hunvald György fővárosi közgyűlési helyére akarnak beültetni.

Forrás: HírTV
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
bogáncs
Ez a rémhírtévé azt hiszi, hűde jópofa ezekkel a provokálós, műbalhés szaraival?? demszki meg hordjon magánál légycsapót vagy chemotoxot....az ilyen pofátlan piaci legyekkel szemben csak így védekezhet eredményesen. ;-)
orogordog
Demszky úr miért fél az igazságtól?
"liberális" az meg mi a szar fejtse már ki valaki!
xu
@orogordog: Bajnai óta ezek: LIBARALISok!
Zolipapa
"Demszky ismét kiosztotta a Hír TV riporterét"...
Jól tette!
furfang
Ez Demszkyt minősíti. Az újságíró dolga, hogy kérdezzen, kínos dolgokat is. Neki pedig válaszolnia kell-ene, mert döntési helyzetben van a mi pénzünk és életünk körülményei felett. Micsoda furkó mentalitás ez? És még a liberálisok parasztozzák a belük egyet nem értőket!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.