Állítja Molnár Zsolt, az MSZP budapesti alelnöke.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nanena
Én meg mondhatom azt is, hogy az mszp budapesti elnöke nem is az, csak egy mindig is Kivágóné érdekeiért dolgozó kimagyarázó csinovnyik.
xu
@nanena: Miért kap a Marika havonta 1 milkót? Ez a saját bevallása. És a korrupció?
nanena
@xu: Gondolom az 1 milkót csodálatos alpolgármesteri munkájáért kapja. E témakörben nincsenek információim.
De fogalmazhatnék úgy is, hogy az előző munkakörében megszerzett, egyesek számára hátrányos információhalmazt jól kamatoztatja. Van aki fizet érte. Csak nem a saját zsebéből.
xu
@nanena: Én ismerem a témát! 20 év alázatos szolgálat után nyugdíjba vonult (600000 tiszta forint). Megszervezte a szegényekkel a kopogtató gyűjtési akciót (fűtési támogatással) és bekerült a XXIII. kerületi civil Önkormányzatba. Saját bevallása szerint 1 milkó a havi jövedelme. Érdekes módon a Hiller lett a képviselő (nemcsak itt, hanem a XX. kerületben is). Vagyis teljes kontroll alatt van a két kerület (ami egyszer pont az Ő akciójukra vált szét). Szabados Ákos most lemondott (XX. kerületi polgármester) csupán csak a képviselőségről. Amikor megkérdezték Ákost, hogy hogyan tudja ellátni a 2 feladatot: megmagyarázta. Itt visszanézhető.
xu
@nanena: Hiller már ki sem jön a kerületbe; de nyomja a párt-fegyelmi gombot. Nagyon nagy bajban és kilátástalan helyzetben vagyunk. Mindig mosolygok azon, amikor előkerül a téma, hogy Gyurcsány hazudott. Nem-nem. Ez kollektív hazugság, amivel nem lehet mit kezdeni. Most helyezkednek, hogy a következő időkben is ott legyenek a húsos fazéknál. Biztosan sikerülni fog nekik; csak nekünk nem sikerül semmi.
Hátszél kellene! De mindig az ellenszélbe kerülünk!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.