– Hihetetlen, hogy ebben a községben ne engedhessük ki a gyermekeinket az utcára, vagy attól kelljen félnünk, az általános iskolás lányunk erőszak áldozata lesz. Sok ember gyermekét fenyegették már itt meg, akik nem mertek még a rendőrségtől sem segítséget kérni. De én nem hagyom, hogy ezt tegyék velünk – tette hozzá az anyuka. Úgy tudjuk, a K. Nórát megtámadó egyik 16 éves fiúnak is három gyermeke van. A rendőrség kihallgatta a négy azonosított támadót, mivel azonban kiskorúak, szabadlábon védekezhetnek.

Forrás: blikk.hu
Feltöltő: latorkuvasz
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
furfang
Az idehívott FBI talán nyomozhatna ezek ügyében is, hátha végre megtalálnák a bűnösöket!!! Kolompár Orbán pedig egy uszító, és bűnpártoló!
atia
Ahhoz elég felnőtt, hogy legyen 3 gyereke, de ahhoz nem, hogy ilyenért megbüntessék... hát röhejes. És ez gyerekcsíny....Erre tanítják őket otthon? Vagy ők is elnéznék, ha az ő gyerekükkel történne ez? Jót nevetnének,hogy a magyar gyerek milyen csínyre képes? Szerintem ha egy felnőtt lerángat egy másikat a bicikliről, kiforgatja a zsebeit, ráadásul többedmagával, az bűncselekmény. 16 évesen is az. És ha nem értik, hogy az, akkor meg kell velük értetni.
eutanazia
Ezt muszály bemásolnom, kolompár úr próbáljon meg gondolkozni!!!!!
"Elképesztő ez a Kalampár-pofátlanság. És, ugye, a barcsi / szigetvári párhuzamot sem hallgathatjuk el. Ott a barcsi srácok felpofoztak egy cigányluvnyát, nulla sérülést okozva. Menten előzetesbe kerültek. Itt: sínbe kellett tenni a lány egyik ujját, ami már magában valószínűleg 8 napon túli sérülés, plusz, ugye, mindez rablási kísérlet, és nem csak egy egyszerű pofon. Mégsem tesznek semmit a purgyékkal. Vajon miért van ilyen durva kettős mérce? Ha a barcsi srácokat azonnal bevágták előzetesbe, hogy aztán másodfokon rájuk húzzák a rászístá vizeslepedőt, akkor vajon ezeket a purgyékat miért nem? "

"
bombi02
Nem értem, miért gyerek az akinek 3 gyereke van? Még akkor is, ha a segély miatt és a családi miatt lettek a gyerekei. Furcsa nyilatkozatokat hallani a vezetőiktől és a jogvédőktől.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.