– Hihetetlen, hogy ebben a községben ne engedhessük ki a gyermekeinket az utcára, vagy attól kelljen félnünk, az általános iskolás lányunk erőszak áldozata lesz. Sok ember gyermekét fenyegették már itt meg, akik nem mertek még a rendőrségtől sem segítséget kérni. De én nem hagyom, hogy ezt tegyék velünk – tette hozzá az anyuka. Úgy tudjuk, a K. Nórát megtámadó egyik 16 éves fiúnak is három gyermeke van. A rendőrség kihallgatta a négy azonosított támadót, mivel azonban kiskorúak, szabadlábon védekezhetnek.

Forrás: blikk.hu
Feltöltő: latorkuvasz
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
garamiz
'Kolompár szerint csak gyerekes csínytevés történt.' na ez a felháborító. Akit megtámadtak, bepisil félelmében és gyerekes csínytevés..
eutanazia
Kolompár Orbán óriási tévedésben van. Három gyerekes családapa mégha csak 16 éves is nagykorúsította magát, legalábbis kellene, hogy legyen némi felelősségérzete. Ez nem gyerekes csíny, hanem bűncselekmény.
furfang
Az idehívott FBI talán nyomozhatna ezek ügyében is, hátha végre megtalálnák a bűnösöket!!! Kolompár Orbán pedig egy uszító, és bűnpártoló!
atia
Ahhoz elég felnőtt, hogy legyen 3 gyereke, de ahhoz nem, hogy ilyenért megbüntessék... hát röhejes. És ez gyerekcsíny....Erre tanítják őket otthon? Vagy ők is elnéznék, ha az ő gyerekükkel történne ez? Jót nevetnének,hogy a magyar gyerek milyen csínyre képes? Szerintem ha egy felnőtt lerángat egy másikat a bicikliről, kiforgatja a zsebeit, ráadásul többedmagával, az bűncselekmény. 16 évesen is az. És ha nem értik, hogy az, akkor meg kell velük értetni.
eutanazia
Ezt muszály bemásolnom, kolompár úr próbáljon meg gondolkozni!!!!!
"Elképesztő ez a Kalampár-pofátlanság. És, ugye, a barcsi / szigetvári párhuzamot sem hallgathatjuk el. Ott a barcsi srácok felpofoztak egy cigányluvnyát, nulla sérülést okozva. Menten előzetesbe kerültek. Itt: sínbe kellett tenni a lány egyik ujját, ami már magában valószínűleg 8 napon túli sérülés, plusz, ugye, mindez rablási kísérlet, és nem csak egy egyszerű pofon. Mégsem tesznek semmit a purgyékkal. Vajon miért van ilyen durva kettős mérce? Ha a barcsi srácokat azonnal bevágták előzetesbe, hogy aztán másodfokon rájuk húzzák a rászístá vizeslepedőt, akkor vajon ezeket a purgyékat miért nem? "

"
bombi02
Nem értem, miért gyerek az akinek 3 gyereke van? Még akkor is, ha a segély miatt és a családi miatt lettek a gyerekei. Furcsa nyilatkozatokat hallani a vezetőiktől és a jogvédőktől.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.