A Fidesz felszólítja Szili Katalint, hogy kérjen nagy nyilvánosság előtt bocsánatot a pécsiektől, kövesse meg az itt élőket, mert méltatlanná vált képviseletükre.

Forrás: Hírszerző
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

tsabeeka
kedves pécsi(fideszes)ek! aki az "ott lent"-en megsértődik, az nem csak valóban "lent" van, hanem még orbitális hülye is.
Zolipapa
Hát persze, hogy ismét megszólalt a FITYISZ. A változatosság kedvéért most éppen Szili Katalin van terítéken náluk. Olyan kijelentéseket adnak a szájába, ami soha el nem hangzottak, olyasmit tulajdonítanak neki, ami valójában soha meg nem történt. Ezeket a vádakat természetesen nem tudják bizonyítani. Nyilvánvalóan azért csinálják, mert tisztában vannak egy esetleges vereséggel is (hű, de nagyot koppanna a FITYISZ, ha tényleg Szili győzne!). Csak akkor az nem világos, hogy házelnökként miért nem szapulták-pocskondiázták? Rejtély. Tegnapelőtt "Gyurcsány, takarodj", tegnap "Bajnai, takarodj", ma meg már "Szili, takarodj"? Holnap vajon ki fog következni? Egy tuti: nem "Orbán, takarodj". Nem Szilinek kellene a pécsiektől bocsánatot kérni, hanem a FITYISZ-nek Szilitől, az alaptalan piszkoskodásért. Mintha rossz volna a FITYISZ nagyra becsült emlékezőtehetsége, és nem emlékeznének rá, hogy a negatív kampánnyal egy párszor már megégették a kezüket. Remélem, most is ezt akarják?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.