Zuschlag János MSZP-s országgyűlési képviselőként zsebből 40 ezer forintot fizetett a Képviselői Irodaházban a munkáját segítő személynek, akit tanúként hallgatott ki a Bács-Kiskun Megyei Bíróság a per szerdai tárgyalási napján.

Forrás: FN
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

25 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Evikati
@sisak: ezen már valóban röhögni kell:-)) Lendvai Ildikó szokta ezt csinálni. Zuschlagról kérdezték, és a második mondatában már Orbán Viktort szapulta. Mániások!
xu
@Evikati: Nekem is ismerős ez a stílus.
menasagh
@Evikati: Erre mondják: nem baj ha megdöglik az én kecském, csak a szomszédé is dögöljön meg.....
Herczeg Zoltán
Ez mind nagyon szép, csak egy a bibi! A többi háromszázhatvanakárhány parlamenti (és a sok ezer önkormányzati) képviselő pont ugyanezt csinálja hol kisebb, de inkább nagyobb volumenben. Ezerszám vannak hasonló, politikai színezetű fantomalapítványok, amelyek kizárólag az ilyen tipusú pénzlenyúlásra lettek kitalálva, létrehozva. Azokkal mi van? Őket mikor derítik és számolják fel, vezetőiket, haszonélvezőiket mikor ültetik le? Mikor szakad vége a folyamatos és gátlástalan lopásnak? Mikor lesz itt normális, törvényes pártfinanszírozás? Miért pont ezt a lúzert csípték nyakon? És Hunvald "urat" párjaként hasonló témakörben? A többiekkel mi lesz? Mindegyik pont ugyanezt csinálja húsz, azaz 20 éve jobbról és balról, csak különböző címszavak alatt, ráadásul "törvényesen". Fehérhajó, Vegyépszer, Postabank, soroljam? Sok-sok milliárdról van itt szó, nem ez a nevetséges néhány tízmillió itt a kérdés.
Erről hol a cikk?
Evikati
@Herczeg Zoltán: igazad van, de tudod jól (ahogy olvasom soraidat), hogy mindig kell valaki, aki elviszi a balhét. És ez teljesen mindegy, melyik pártról beszélünk. A politikai életben ez így szokás. Oroszlánok közé dobnak valakit és a nép ujjong:-) A többiek meg tapsolnak.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.