Az SZDSZ-nek ugyanaz a célja itthon, mint az Európai Parlamentben (EP): harmadik erőként jelen lenni és képviselőjével erősíteni az EP liberális frakcióját - jelentette ki Béki Gabriella országgyűlési képviselő Debrecenben.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

grti7336

Huncut dolog ez a Béki Gabriella féle koncepció. Ha 1988-ig vissza menne az SZDSZ, akkor szerintük "új rendszerváltás" kellene, s lehet, hogy Békiék ennek során úgy döntenének,hogy nem is alakulnak párttá. A párttá alakulás mindenképpen a szabad véleménnyilvánítás ellen van, s a "politikai kötöttségek" nem tetszenek a Béki csapatnak.Már pedig a politikában valamelyik oldalhoz tartozni kellene ! Sajna, ha ezt egy politikus nem tudja
eldönteni akkor okkal-joggal mondhatjuk, hogy nem is
igazán politikus !
tunde04
béki gabika azért kanyarodna vissza az időben mert lassan kezdenek rájönni, h tökéletesen elárulták a hazát és a
rendszerváltást, gyakorlatilag folyamatosan rombolják a
közizlést, degradálják a nemzeti összetartozás valamennyi
megnyilvánulását és formáját, egy beteg, homogén,
irányítható fogyasztói kultúra és az annak megfelelő
embertípus kialakításában érdekeltek.
a szadesz most úgy csinál,mintha nem lenne semmi köze a mai közállapotokhoz.Ott bábáskodott ennek a szörnyszülöttnek a fogantatásánál,amit ma magyar "demokráciának" hívnak.Most,h felnőttkorba lépett a "srác" ők is megrémültek attól ,amit látnak.
da ha mindenáron vissza a jövőbe, akkor maradjanak is ott!!ilyen pártra nincs szüksége Mo.-nak!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.