A pártközpontban előásták a régi telefonkönyveket, beindult a kádergyűjtés, versenyeznek az egymást fogó fideszes vezetők, és lehet, hogy az elnök magától lelép.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

grti7336

Tudom, hogy a vezérlő tábornok nem szorul mások tanácsára, hogy mit is csináljon hatalomra kerülése
esetében, de sztem akkor teszi helyesen, ha a köztár-
sasági elnöki posztot pályázza meg. Ezt egyébként már
jóval korábban megígérte népének, akkor most mire
való, hogy "a hatalom örvényében" ismét miniszterelnök
kiván lenni.(Bocs, de úriember ötévenként nem változtat a
fontos személyes céljain.)
Minden esetre én nem a régi káderek között válogatnék,
mert azok már túl tapasztaltak és mint a cikk is említi új
egzisztenciát alakítottak ki, hanem fiatalabb arcokat keresnék. Különben hogyan lesz a párt továbbra is FIDESZ, vagyis a fiatalok pártja.
(Minden nem azt jelenti, hogy visszavárom őket a
hatalomba, de ha nincs más megoldás, akkor az országnak
a fent leírtak fájnának a legkevésbé.)

zarayi
Az kerül be , aki nem dumál vissza!
..mer' ez az Orbán aztatat nem szereti...
paragrafus
Amit Orbán csinál, azt csinálta anak idején az egykori MSZMP. Orbán újabb bizonyítékát adta ezzel annak, hogy a pártállami időket és gyakorlatot kívánja visszahozni.
paragrafus
„A Fidesz és Orbán, meg csapata azonban ma már nem az az „erős férfiközösség”, ami hosszú ideig volt, s amelyről még Tölgyessy Péter írt, aki már nincs is rajta pártja országos listáján. Hanem egy politikai konglomerátum vagy erőcentrum a vezér alatt, aki immár tömegei élén menetel a „kultúrállam” felé a jogállamból, ahol a parlamentarizmus, a köztársaság csak holmi ruha,- amit bármikor ledobhat a nemzet testéről. Az egykor ősfideszesek most erősen háttérbe szorultak, egyfajta kegyencrendszer működik. Egy ilyen, mint Mikola, vagy mások felemelése-ezt jelzi. Orbán úgy cseréli le a sorokat most már háromhetente, mint a jéghokiban! Elsősorban amiatt, mert sokan amortizálódtak: lásd szerverügy, Vizsla, Bagó-botrány, listázások. De azért is, mert ezen csereemberek mögött nincs semmiféle politikai bázis. Ahogyan felemeli őket, úgy el is ejtheti őket a vezér oda, a semmibe, ahonnan jöttek.”

„Alaposan átnéztem a Fidesz alapszabályát:
valami egészen elképesztő, hogy hányféle biztosítékkal-áttétellel, de minden Orbán kezében fut össze végül! Minden szál végén mindig Orbán dönt. Övé a végső döntés. Olyan az egész, mint egy gondosan szőtt pókháló, amelynek a közepén ott ül maga a pártelnök, s húzogatja-fonogatja a szálakat.”

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.